Cel Mai Frumos Logan Din Orasul Tau!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cel Mai Frumos Logan Din Orasul Tau!

Am cautat pe forum si nu am gasit nici un thread deschis cu poze cu cel mai frumos logan din orasul nostru!incep eu cu craiova!
    Attached Files
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

si acum daca cineva n-o sa fie de acord cu tine si o sa mai puna alte 5 poze cu logane din craiova care o sa li se para lor mai frumoase ?
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

este parerea mea!in craiova sunt 3 logame mari si tari,si eu am ales pe a lui DAC!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

pai atunci nu vad rostul threadului , cand nu e ceva hotarat de cineva . E doar o parere de-a ta,impartasita cu noi .Si cum 28 mii de useri , o sa avem 28 mii de pareri cu cea mai frumoasa masina ,probabil fiecare o sa isi puna poze cu masina lui )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cele mai marfa masini cam au threaduri la my ride, deci nu cred ca era nevoie de inca un thread
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

asta e cel mai frumos logan din satul meu.
            Attached Files

Comment

cand era tanar si virgin
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

asta-i cea mai faina de la mine din sat
                Attached Files

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                  asta e cel mai frumos logan din satul meu.
                  mamaa ce inalt eraa

Comment

ba asta e a` mai frumoasa
                    Attached Files
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

a da?
                      al meu e cel mai frumos
                      Attached Files

Comment

schimba numele threadului, pune si tu : caterinca thread
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by MishuRS View Post
                          a da?
                          al meu e cel mai frumos
                          nu e frumoasa , ca era schelet deasupra.
                          votez si eu da , a lu` Xp-u` e cel mai ciumeg agregat al satului

Comment

ce ne mai dristam

Comment

ce te iei cata de grataru meu?
                              e un element foarte aerodinamic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google