Actualizare Baze De Date - Automobile Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Actualizare Baze De Date - Automobile Dacia

Am fost sunat astazi de catre o persoana din partea Automobile dacia sa afle niste detalii pentru actualizarea bazei de date. ce m-a intrigat a fost faptul ca am fost sunat pe telefonul mobil personal cu numar ascuns (private number). din acest motiv nu am dat mai multe detalii cerandu-le sa ma sune cu numar.
    s-a mai intmplat cuiva asta?
    sigpic

Te-au ginit...io ti-am zissa te linistesti cu prostiile...vor sa iti ia masina inapoi
    Pe mine nu m-a sunat nimeni...da-le un email la WC.
    sigpic

Comment

poate or fi prieteni care se tin de glume, ori idioti care fura credit. nu le da importanta, cei de la dacia au datele tale ca doar ati semna un contract cand ai cumparat masina
      Nu-i bai...

Comment

Au livrat un Logan galben gresit si acum vor sa-i dea un Duster galben drept recompensa. .

P.S. nu m-a sunat nimeni desi intre ale noastre nu-i mare diferenta.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

m-am interesat intre timp si intr-adevar, automobile dacia face aceasta actualizare a bazei de date.
          sigpic

Comment

si pe mine m-au sunat, intradevar, erau de la DACIA si s-a vazut si numarul, dar la tine de ce a dat tel.cu nr.ascuns?
            lipsa text

Comment

cand l-am intrebat de ce sunt sunat cu nr ascuns, mi-a raspuns ca e probabil din centrala, dar banui ca alt motiv pentru care suna cu numar ascuns ar fi ca unii posesori de dacia au sunat inapoi la numarul ala cerandu-le sa schimbe nu-stiu-ce piese sau altele.
              sigpic

Comment

Sa fie sanatosi...eu mi-am schimbat numarul de mult
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si eu am fost sunat mai demult,cand asteptam cu inversunare sa primesc de la ei masina,tot cu numar ascuns.

Comment

Orice firma nu suna cu numar ascuns chiar daca suna clienti inapoi
                    Ar trebui sa fie bucurosi ca prezinta interes din partea clientilor nu sa se ascunda de ei
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google