Masini De Ai Caror Soferi Va Paziti In Trafic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai ar fii asa:
    1. texanii
    2. pitzi(cocalari) cu masini mari(cumparate de tata, izbitu`..sponsoru`)
    3. maxitaxi (cel putin in Cta e teroare cu ei)
    4. tunatii(nu aia cu gust-de obicei categoria asta tine la masina si merge ok)
    sigpic

Comment

S-au dat si la noi amenzi pentru proiectoare. Si eu vad cand imi e aprins un bec in bord, dar am vazut destui care nu au observat, sau nu au vrut sa observe ca e aprins.. Si poate la fel de shto arata pe strada si niste xenoane sau angel-eyes-uri prost reglate, sau nelegale... Dar iata ca cei care merg cu proiectoarele aprinse comit cele mai mari incalcari ale legii.. Nu conteaza ca unii isi scutura scrumiera pe geam, arunca pachetul de tigari sau punga de chipsuri pe geam (si este la fel de legal).. Eu m-as feri mai mult de acestia, pentru ca au demonstrat cat respect au pentru cei din jur... Cine nu a gresit niciodata, cu sau fara voie, ala sa arunce piatra!!
      subscriu la lista lui yrman si taximetristii, care circula cel putin agresiv...

Comment

Voi va plangeti de cei cu proiectoarele aprinse cand nu e cazul...eu ma plang de CELE care habar n-au macar ca au luminile stinse cand merg noaptea prin oras
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

parerea mea personala: ma feresc cat pot de masinile cu volan pe dreapta , numere de anglia sau irlanda , mai ales ca au si folii foarte negre pe toate geamurile (sa fie in ton cu pielea lor cred... )
          de masinile de bulgaria ca au asigurare la aspirator si masina de calcat ...
          de taxiuri si autobuze.

PS cocalari care merg cu ceata aprinsa is garla si prin Bacau , dar sa-si puna xenoane pe proiectoare ati vazut ? cand ii vad le dau lunga ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

Hmm, asta suna a chestie misogina.
            Mai zic si eu una din categoria asta: eram la o benzinarie si o tipa cu un Tico a pus masina prost la pompa si am dat in marsarier sa ii las spatiu o aranjeze la pompa de alaturi. Incercand sa nu se infinga in farurile mele era sa darame pompa. Cu toate ca acel Tico incapea si pe lung si pe lat intre pompe.
            Chiar, cand cei cu volan pe dreapta vor sa depaseasca probabil zic pasagerului din stanga: scoate capul pe geam si vezi daca vine ceva din sens opus.
            Last edited by mr.K; 28 September 2010, 13:06.

Comment

Ultimele cuvinte: liber din fata.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mi-ai citit gandurile.
                Partea proasta e ca au fost niste accidente groaznice din cauza asta, unul care imi vine in minte e prin Bistrita.

Comment

Deci, folosirea luminilor de ceata in conditii improprii se sanctioneaza cu amenda, dar folosirea xenoanelor? Talon ridicat+amenda, dar vad ca se arunca cu pietre in aia de-si tin becurile din bara aprinse.
                  Sa revenim on-topic, va rog!
                  Dar de taximetristi ce parere aveti?
                  sigpic

Comment

partea proasta is legile noastre si in primul rand politia romana care interpreteaza legile dupa bunul plac si ies in strada doar ca sa ajuga inapoi acasa "mai grei".
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

O secunda. Ce-s aia texani?
                      Taximetristii cu masini personale nici o problema(avem si membri pe forum de altfel) . Cei cu taxiuri de firma sunt jale.
                      Si revenind la proiectoare ma dispera cei ce merg cu stopul de ceata din spate aprins aiurea.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        Voi va plangeti de cei cu proiectoarele aprinse cand nu e cazul...eu ma plang de CELE care habar n-au macar ca au luminile stinse cand merg noaptea prin oras
                        Texani: masini de bulgaria cu numerele incepand cu TX....(asa sunt porecliti pe la noi prin CT )

Astia "rules". Mai ales prin zonele din constanta unde face mazare economie si nu mai aprinde iluminatul stradal

Eu unu n-am o categorie speciala de soferi la care sunt atent, de regula sunt cu ochii in 4 mereu cand sunt in trafic, pentru ca n-ai de unde sa stii de unde "sare" prostia si-ti taie fata/pune frana/trece pe rosu
                        PS: sa zicem ca in orase in general taximetristii mai fac probleme, dar in afara orasului, la drum intins, te poti astepta la depasiri in varf de panta/curba si eroisme d-astea de la oricine...
                        Last edited by andrushk_mib; 28 September 2010, 13:30.
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

mah cu xenoane sunt multi, dar nu deranjaza daca sunt bine reglate, rar`ul la noi sanctioneaza pe aia de ii prinde cu xenoane de 55, pe astea normale nu le prea iau in seama

Comment

de cele mai multe femei ma feresc ( fara suparare pentru unele )

de incepatori( am fost si eu incepator dar nu conduceam ca majoritatea de acu )

de cei care nu folosesc luminile, cum zicea si dark

defapt de vreo 50 % din participanti la trafic )))))
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

e grav! de la 18 ani am spus o vorba reala: oricine poate sa tzina in mana un volan si sa calce o acceleratzie, dar trebuie sa stim sa ne ferim de prosti!
                              din pacate sunt cu miile!
                              iar pe mana unor pusti sau incepatori sa lasi niste bolizi, e o mare, mare, mare greseala!
                              lipsa text

Comment

sa nu mai zic se soferii de autotractor care nu acorda prioritate. intr-o buna zi am zis ca imi pun o camera in bord sa ii filmez pe teribilisti la trecerea prin sensul giratoriu din Slobozia.
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google