Cum O Ducem Cu "marafetii"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

off si voi o duceti bine cu $... eu tocmai am platit amenda 1 mil dupa ce ca eram cum eram..... ma aranjat bn
    sigpic

Comment

Eu ce sa mai zic ca mi-au blocat contul si pana nu le-am platit toate amenzile 3470RON nu am avut acces la nici un ban) dar a trecut noi sa fim sanatosi.
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? asa de multe s-au acumulat? offff, da cel putin le-ai platit, las' ca e bine
        Nu-i bai...

Comment

si eu castig ceva ceva.........cred ca mai mult decat media dar tot cu p...a ma aleg
          sigpic

Comment

Parerea mea e ca odata cu cresterea salariului iti creste si nivelul de trai si la finele lunii..tot cu p..a te alegi.
            Am facut un mic test si de fiecare data cand mi s-a marit salariul, mi-au mai ramas ceva "marafeti " primele 2 luni. Apoi am inceput : hai sa luam si asta, nu ne mai imbracam de acolo , luam de acolo..si tot asa...
            Dar stiti care e culmea ?? Ca asa se intampla si la nivel mai inalt ! Acum intelegeti de ce alearga bogatanii in continuare dupa bani chiar daca au sute de mii de euro in cont? Ptr ca acele cheltuieli zilnice, ale lor , sunt f f f mari!
            Imi zic si eu parerea...
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

cam ai dreptate dar cel putin te alegi cu ceva din acel "+". eu acu din salariu imi platesc datoriile si mai raman fix cu 50 lei din ce am calculat . din ce mai bag benzina? din ce sa imi iau si eu haine? fix ciuciu
              Nu-i bai...

Comment

Thejock3r...ai mare dreptate dar fuga dupa bani este una iar nevoia de bani este alta.........la noi in tara cei mai multi au nevoie.........la mine cand vine chiria ratele la masini .....bla bla bla este fuga dupa bani dar la alti mai este si nevoia............normal cand vrei un anumit "lux" trebuie sa platesti
                sigpic

Comment

livrati pizza taximetristi , curieri... iese ciubuc )
                  eu momentam asta fac ..dar urmeaza cat de curand sa schimb jobu ca nu-mi ajung banii...e drept nu ma plang,dar pt un student ..ajung undeva la 1000 lei pe luna
                  lucrez 2 zile si 2 liber
                  Last edited by raduprov; 29 September 2010, 23:41.
                  Its just a car ...

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                    Parerea mea e ca odata cu cresterea salariului iti creste si nivelul de trai si la finele lunii..tot cu p..a te alegi.
                    Am facut un mic test si de fiecare data cand mi s-a marit salariul, mi-au mai ramas ceva "marafeti " primele 2 luni. Apoi am inceput : hai sa luam si asta, nu ne mai imbracam de acolo , luam de acolo..si tot asa...
                    Dar stiti care e culmea ?? Ca asa se intampla si la nivel mai inalt ! Acum intelegeti de ce alearga bogatanii in continuare dupa bani chiar daca au sute de mii de euro in cont? Ptr ca acele cheltuieli zilnice, ale lor , sunt f f f mari!
                    Imi zic si eu parerea...

are dreptate Jokero!
                    mare dreptate

Last edited by gvg06; 29 September 2010, 23:57. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

Adevarat graiesti Cosmine mult ai mult cheltui cand eram elev cu 10 lei pe zi ma descurcam acum...se duc in 5 min
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

ieczact ;) Mai tineti minte cand i-a pus sechestru lui Donald Trump pe avere si judecatoria a decis sa-i dea pe zi DOAR suma de 2000 de dolari, ptr cheltuiala pe zi ? Atunci Trump , cu 2000 dolari / zi de cheltuit , s-a simtit cel mai sarac om de pe pamant, era terminat...
                        Ptr noi , cu 2000...yuhuuu , moama ce-am fi facut ce ne-am mai fi luat..bogatie nu gluma. Dar sa nu uitam ca noi nu aveam cheltuielile aluia.....
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mutat la discutii generale ! Subiect de interes comun ...

Comment

De "marafeti" nu imi aduc aminte sa fi dus lipsa...insa de multe ori am zarit fundul sacului insa nu am avut ocazia sa ajung la el...nici nu imi doresc

Comment

nimeni nu isi doreste asta, dar nevoia o cere cateodata.
                              Nu-i bai...

Comment

Mah..dar ce bine le stii tu Cosmine!(
                                Pana mea...asta este......dar,..marirea de salariu trebuie sustinuta nu numai din punct de vedere al studiilor, ci mai mult in ceea ce priveste activitatea ta la servici! M-ai inteles sper!
                                Cand isi dau seama ca intr-adevar au nevoie de tine...o sa-ti mareasca si salariul, dar...vezi si tu cat ceri in plus!
                                Bafta si numai bine!
                                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google