Cum O Ducem Cu "marafetii"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by raduprov View Post
    livrati pizza taximetristi , curieri... iese ciubuc )
    eu momentam asta fac ..dar urmeaza cat de curand sa schimb jobu ca nu-mi ajung banii...e drept nu ma plang,dar pt un student ..ajung undeva la 1000 lei pe luna
    lucrez 2 zile si 2 liber
    Adevar graiesti, traiasca si taximetria asta facuta "de nevoie", eu deocamdata stau pe bara, mai sunt ceva finante dar se duc si alea, bine ca incep facultatea, mai primesc cate vre-un bonus de la parinti, sunt la mana lor acum ). Dupa ce imi iau permisu' o sa revin la vechile mele obiceiuri de facut bani si sper sa gasesc si de lucru part-time pe langa asta, vad si cat este necesar sa merg la facultate, m-am bagat la zi sa am ce face.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Cat de celebreu a ajuns thread-ul asta ) trebuie sa ii multumim lui Boc))
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Noua sa ne multumim, ca noi ( 50,4%) dintre noi i-au ales!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Nu lu' Boc,ca el pupa...Lu' Base tre' sa-i multumim ca "...traim mai bine...".Nu-i asa?
          Eu m-as apuca de tiparit,cu munca cinstita nu merge...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by sibianul View Post
            Mah..dar ce bine le stii tu Cosmine!(
            Pana mea...asta este......dar,..marirea de salariu trebuie sustinuta nu numai din punct de vedere al studiilor, ci mai mult in ceea ce priveste activitatea ta la servici! M-ai inteles sper!
            Cand isi dau seama ca intr-adevar au nevoie de tine...o sa-ti mareasca si salariul, dar...vezi si tu cat ceri in plus!
            Bafta si numai bine!
            Marirea de salariu trebuie facuta in functie de cat produce x-ulescu.
            Cei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.
            Tot boierime si plebe suntem. Acum depinde de care parte a baricadei vrei sa fii.

Comment

``Cum O Ducem Cu "marafetii"`` ? Cu 25% mai rau... cel putin in cazul meu!

Originally posted by Cezar View Post
              Cei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.
              Cezare nu fi asa sigur! Iti zic din proprie experienta, am lucrat intr'o firma in care situatia era cu totul alta!
              Last edited by Niki; 1 October 2010, 20:55.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by FlorianYFL View Post
                deja de azi incerc sa ma las de fumat. poate ma voi intelege mai bine cu ei
                La cat castigi/luna iti permiti sa mai si fumezi? eu in locul tau ma lasam de mult de fumat, ca sa numai zic de sanatate(cu atata poluare,mancare majoritatea cu chimicale,etc...sa mai si fumezi e crima).

Comment

E greu cu lasatul...desi pentru fumatori ar fi o marire de leafa,mai mica sau mai mare,insa orcum deloc de neglijat.
                  Si eu planuiesc demult sa imi maresc salariul.
                  Doamne fereste ca "marafetii" sa devina o problema,oricum viitorul(relativ apropiat) nu e deloc roz.

Comment

acum il certam si injuram pe boc si base da poate peste doi ani le multumim )
                    Its just a car ...

Comment

Ce'ai mah, esti PDL'ist?

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                        Marirea de salariu trebuie facuta in functie de cat produce x-ulescu.
                        Tot boierime si plebe suntem. Acum depinde de care parte a baricadei vrei sa fii.
                        Sa sti, ca nu totdeauna, daca ai diploma de studii superioare, inseamna ca si esti "as" in ceea ce faci!
                        Practica e marea problema...si, in plus de asta, ce rost are diploma in "politologie sau stiinte sociale" daca tu esti angajat ca si lucrator comercial.
                        Aici am vrut sa bat!
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Sau mai bine zis "ai carte,n-ai parte(de ce ai invatat)".In multe cazuri,in privinta veniturilor,lumea parca este cu susu in jos fata de cum ar trebui.Pe cine dam vina?...in nici un caz pe noi...ca asa-i romanu

Comment

Originally posted by Niki B View Post
                            Ce'ai mah, esti PDL'ist?
                            nu-s PDL-ist))))
                            Its just a car ...

Comment

Glumeam, dar imi pari prea optimist...

Comment

hai ca timp de o luna sper sa o duc mai bine cu "marafetii" , mi-a luat garcea permisu
                                Nu-i bai...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google