Originally posted by raduprov
View Post
Cum O Ducem Cu "marafetii"
Collapse
X
-
-
Comment
-
Noua sa ne multumim, ca noi ( 50,4%) dintre noi i-au ales!
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostMah..dar ce bine le stii tu Cosmine!(
Pana mea...asta este......dar,..marirea de salariu trebuie sustinuta nu numai din punct de vedere al studiilor, ci mai mult in ceea ce priveste activitatea ta la servici! M-ai inteles sper!
Cand isi dau seama ca intr-adevar au nevoie de tine...o sa-ti mareasca si salariul, dar...vezi si tu cat ceri in plus!
Bafta si numai bine!
Cei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.
Tot boierime si plebe suntem. Acum depinde de care parte a baricadei vrei sa fii.
Comment
-
``Cum O Ducem Cu "marafetii"`` ? Cu 25% mai rau... cel putin in cazul meu!
Originally posted by Cezar View PostCei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.Last edited by Niki; 1 October 2010, 20:55.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by FlorianYFL View Postdeja de azi incerc sa ma las de fumat. poate ma voi intelege mai bine cu ei
Comment
-
E greu cu lasatul...desi pentru fumatori ar fi o marire de leafa,mai mica sau mai mare,insa orcum deloc de neglijat.
Si eu planuiesc demult sa imi maresc salariul.
Doamne fereste ca "marafetii" sa devina o problema,oricum viitorul(relativ apropiat) nu e deloc roz.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostMarirea de salariu trebuie facuta in functie de cat produce x-ulescu.
Cei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.
Tot boierime si plebe suntem. Acum depinde de care parte a baricadei vrei sa fii.
Practica e marea problema...si, in plus de asta, ce rost are diploma in "politologie sau stiinte sociale" daca tu esti angajat ca si lucrator comercial.
Aici am vrut sa bat!
Comment
Comment