Cum O Ducem Cu "marafetii"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ghinion de nesansa ! dar nu trebe amenda platita? :|
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Cu spatele rupt(probleme cu 2 discuri) sparg betoane,tai profile,ridic sticla,dau gauri,conduc si cu dureri interminabile nu ma plang in privinta banilor!Daca vreti de munca se gaseste ,doar cine nu vrea sa munceasca nu gaseste.(mai lasati birourile si munca la stat) Parere personala!nu mai asteptati sa va dea statul.
      AC/DC- RIDE ON

Comment

Originally posted by Cezar View Post
        Marirea de salariu trebuie facuta in functie de cat produce x-ulescu.
        Cei cu studii superioare, fac "munci" ce produc mult. Cei fara, presteaza o munca ce nu produce la fel de mult, pt ca nu necesita o pregatire indelungata pt ea.
        Tot boierime si plebe suntem. Acum depinde de care parte a baricadei vrei sa fii.
        pai nu e chiar asa pentru ca nici angajatoru nu e pros.eu lucrez la o firma de topografie si cadstru si avem contract la autostrada si pe langa ca el are castig destul de mare nu mareste salarul,le-a spus colegilor mei ca momentan atata poate sa le ofere(1200) cu toate ca lucrau astavara 13-14 ore pe zi, ceea ce nu e chiar usor.asa ca decat sa pierzi banii aia mai bine lucrezi tot asa si cand va fi de marire o sa fie.nu prea mai conteaza studiile in ziua de azi, ci doar ce stii sa faci si cat de priceput esti!
        Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

Eu am spus doar ca in cadrul meseriilor, cei cu studii superioare fac munci mai elaborate, deci, mai bine platite. (ex, vezi avocatii si unii doctori).
          Una peste alta, orice "meserias" munceste pt un "patron".
          Asadar, "patronul" da tonul...

Dupa cum vedeti, averile nu se fac din meserii, chit ca poti castiga si 5000 euro pe luna. Sunt insuficienti pt o viata de lux.
          @sibianul: de unde ai dedus cum ca as fi spus eu ca daca ai studii superioare esti as in ceea ce faci? Poti fi extrem de slab pregatit, si deci sa produci putin. Nu era vb de cat de bine esti pregatit intr-o anumita arie, ci discutam pe tema remuneratiei.
          Sa luam exemplul sanatatii publice: astia strang un munte de bani de la populatie pt servicii medicale, platesc si ei handicapatii de doctori cu 3 lei si 2 surcele, iar de restul? Caci cucu spitale, cucu cercetare, cucu orice investitie. Pur si simplu, banii dispar
          Revenind la oile noastre, 2 exemple dau:
          1. sculer matriter
          2. avocat
          Cel din urma necesita o scolarizare mai intensa. De ce? Pt ca are o responsabilitate mult mai mare, actiunile sale putand produce sau dimpotriva, putand aduce un prejudiciu imens.

@pervert: tu esti constrans de situatie sa lucrezi pt acel om, nu? Exista numai o singura firma de se ocupa cu asa ceva? Daca nu va mareste salariul sunt 2 motive: ori e hotoman, ori voi nu produceti. Studiile superioare au alt sens, nu sunt pt a face bani multi. Ele te ajuta sa-ti deschizi orizonturile.
          Last edited by Cezar; 11 October 2010, 19:34.

Comment

Problema e inflatia de diplome de Licenta. Abordarea tipului Bologna (facultate de 3 ani) n-a facut altceva decat sa creasca numarul de licentiati intr-o perioada relativ scurta. Avem cantitate in loc de calitate si stacheta scade inca din liceu. FOarte putini mai sunt cei care profeseaza in ramura pe care au absolvit-o. Fara pile si relatii, poti sa ai 10 la Licenta ca e vax albina. E si normal ca "eu" ca angajator am alte criterii de selectie in situatia asta plus fondul crizei economice, plus fiscalitatea exagerata a legilor romanesti. Ideea de baza e ca teoria nu se mai pupa cu practica de multa vreme in ceea ce priveste licentiatul vs competenta. E legea junglei. Cat timp o facultate nu-mi poate asigura un loc de munca in urma absolvirii, nu e decat o fabrica de diplome cu unele exceptii, evident. Si acum mai vad fosti colegi de facultate care lucreaza prin supermarket-uri. Nu mai e nevoie de nici o explicatie in cazul asta
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@pervert: tu esti constrans de situatie sa lucrezi pt acel om, nu? Exista numai o singura firma de se ocupa cu asa ceva? Daca nu va mareste salariul sunt 2 motive: ori e hotoman, ori voi nu produceti. Studiile superioare au alt sens, nu sunt pt a face bani multi. Ele te ajuta sa-ti deschizi orizonturile.[/QUOTE]

Nu sunt constrans doar ca e firma unchiului meu deci am mai multe privilegii , dar totusi si daca n-as fi, cine naiba mai angajeaza pe criza asta?unii de aici ziceau ca n-au gasit loc de munca.asta e tre sa te multumesti momentan cu situatia care e, sperand ca pe viitor lucrurile sa-si revina la normal.

p.s Chiar producem ca daca era sa fim degeaba pe acolo ne zburau de mult.numai bine si bani multi
              Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

inca se cauta oameni muncitori....firmele cauta mult mai adanc in cv-ul angajatului ptr a nu-si lua teapa...etc etc...
                Nu vorbesc de stat , insa se pare ca la particulari , la firmele mai maricele ( exclus cele care au dat chix din cauza domeniului de activitate) s-au dat afara doar cei care erau de umplutura . Oamenii buni au ramas!
                Intotdeauana am fost de parere ca mai bine un salariu putin mai mic dar sigur + vechime etc etc decat un boom de 3-5 luni apoi pauza. Cu cat salariul este mai mare cu atat trebuie sa arati ca il meriti ! ( cateodata doar cifrele vorbesc )
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

parerea mea este ca una este sa alergi dupa bani sa faci mai multi iar alta este sa alergi sa poti trai....la noi in tara multi alerga sa poate trai
                  sigpic

Comment

si asta din cauza celor care conduc tara. fac totul numai in interesul lor. pana si bulgarii pe criza asta au taxele mai mici, oare ei nu vad la televizor?
                    Nu-i bai...

Comment

rau frate, rau!, am 5 de luat, mananc de 10 si trebuie sa dau 15, mai rau decat un Filipinez
                      lipsa text

Comment

Originally posted by FlorianYFL View Post
                        si asta din cauza celor care conduc tara. fac totul numai in interesul lor. pana si bulgarii pe criza asta au taxele mai mici, oare ei nu vad la televizor?
                        Nu poti scadea taxele, cand tara nu produce.
                        Ei spun ca avem prea multi pensionari si someri de tinut in carca.
                        De fapt corect spus ar fi, ca multi nu muncesc, deci cucu banii.
                        Nu avem acces la fonduri europene, iar ca sa ai acces trebuie sa scoti prea multe zeci de mii pt spagi.
                        Cred ca imi voi lua un pistol, si daca-l mai aud pe unu ca-mi cere zeci de mii spagi, ii trag una in cap.

Comment

pai si din ce cauza nu produce? daca nenorocitii dupa revolutie au cumparat tot ce aducea profit Romaniei prin cauze nestiute si acum fac ei buzunaru mare iar altii mor de foame.

ps: au inceput si francezii sa iasa in strada, cred ca si noi ar trebui sa ne mobilizam daca in viitorul apropiat situatia nu se aplaneaza.
                          Nu-i bai...

Comment

Pe Franta e criza de carburanti acum pentru ca rafinariile sunt in greva si numai furnizeaza catre statiile peco care deja de ieri multe au ramas fara carburant iar cele care inca mai au e o chestiune de ore pana il vor epuiza.
                            Last edited by Alex_MIU; 19 October 2010, 20:41.
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

diferenta intre romania si frante este colosla.....astia chiar fac greve si intra toti, nu ca aici,azi ies 2 ore profesorii maine functionari si tot asa,aia paralizeaza tara!si vorbim de franta!!!

Comment

noi suntem Romani, sarim odata la 30...40 de ani si ne linistim iar 30...40, asa ca....
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google