Cu banii toti ne descurcam din ce in ce mai greu pt ca este un lant si daca o za este slabita intreg lantul se slabeste.Eu care ma ocup cu comertul si au scazut vanzarile si imi e destul de greu ca efectiv cheltuielile sunt ceva mai mari decat anul trecut si cum zicea un coleg mai inainte cat ai atata cheltui.
Cum O Ducem Cu "marafetii"
Collapse
X
-
Originally posted by FlorianYFL View Posthai sa reinviem acest topic si sa va spun ca de cand am luat bac-ul nici acum nu mi-a trecut in cartea de munca studiile. in consecinta prin aceasta modificare ei sunt obligati de lege sa imi mareasca salariul. am fost am intrebat de ce si mi s-a spus ca nu a avut timpIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
depinde de angajator. in cartea de munca se trece venitul, daca nu a fost trecut la alta trapta de salarizare nu vor trece nimic. actele de studii se depun in dosarul personal.
@ Niki B bac-ul se da dupa liceu, iar liceul nu inseamna studii superioaresigpic
Comment
-
pai si faptul ca acuma ai BAC-ul luat, cu ce ii schimba viata patronului tau? muncesti altfel? ti s-au schimbat atributiile postului? ai mai multe responsabilitati? aportul tau in firma este mai mare? mai de calitate?
mai pe scurt: de ce ar trebui sa-ti mareasca salariul?
Comment
-
pai atunci de ce ma mai chinui sa fac facultatea daca stiu ca nu ma ajuta cu nimic? chiar crezi ca s-ar angaja orice boschetar de pe strada la orice firma? ala nu stie sa citeasta dapai sa ia postul meu care habar nu are cu ce se mananca meseria care o practic. pui si tu niste intrebari cu dus-intors...Nu-i bai...
Comment
-
-
Pai eu desenez pentru un inginer care nu se pricepe deloc sa lucreze cu programul, este mai invarsta si se prinde mai greu de el. Proiectele de "casi" le fac in timpul liber, ala e ciubucul meu, acolo desenez instalatii de canalizare, alimentare cu apa, gaze etc. Deci locul meu acolo este garantat pentru o buna perioada de timp....Nu-i bai...
Comment
-
Nimeni nu este de neanlocuit...asa mi-a spus fostul meu sef, care era fiul patronului. La un moment dat s-a certat cu tacsu si a plecat, si-a facut propria firma. Asa ca nu te mai crede stapan pe post ca pierzi din start, vine un drac care abia a terminat clasa a 8-a si-ti da clasa la IT... am patit-o eu.
Comment
Comment