Putin Ajutor In IT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Putin Ajutor In IT

Mi-am cumparat un laptop Acer Aspire 5738ZG, 3GB DDR3, placa video dedicata ATI radeon 5470 512MB... Ce ma roade acum este faptul ca i-mi arata undeva ca am memorie video partajata peste 1GB, stie cineva de unde pot reduce sau mari memoria partajata placii video? In BIOS nu am o astfel de optiune, folosesc Windows 7 Ultimate.
    Multumesc anticipat!

Ai incercat sa apesi Ctrl+F1 in BIOS? E posibil sa-ti apara un meniu mai complex. De regula astfel de setari se fac din BIOS sau cauta daca are CD-uri cu Utilitare (CD-urile pc-ului)
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Din BIOS se pot face setarile astea... daca tii neaparat fa niste poze la paginile de bios si poate gasim setarea. Vezi si linkul asta: http://customercare.acer-euro.com/cu...ENG&IType=JV50

Comment

Seven si Vista aloca automat memorie din RAM pentru placa video chiar daca ai placa video dedicata. De fapt nu iti blocheaza memoria pentru video ci e doar rezervata in caz de nevoie in mod automat de DWM, nu se poate modifica. Cand ai nevoie de ea pentru altele este folosita ca si cum ar fi libera. Stai linistit, nu e nimic in neregula chiar daca ai placa video dedicata. Uite cum arata pe un desktop in configuratie 2xATI HD2600XT in crossfire:
        Attached Files

Comment

Multumesc pentru raspunsuri, BIOS-ul este foarte "sarac" in optiuni fata de un desktop, nu poti schimba mai nimic in afara de data, ora, parola, boot etc, chestii minore... deci credeam ca memoria partajata se poate modifica manual din windows ( abia am instalat win7 si nu m-am obisnuit).
          @nsa multumesc pentru explicatie, cam asa arata configuratia placii mele video...
          Attached Files

Comment

Nu poti schimba pentru ca ideea de laptop inseamna consum redus, autonomie cat mai mare, sistem de management al bilantului electric foarte teapan. Mai pui si tehnologia asta care iti permite sa conectezi orice si de restul se ocupa singur. Cu sistemele de racire care este... nu-ti permiti un overclocking. Sunt insa si sisteme laptop scumpe gen gama Alienware care iti permit sa faci mai multe.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
              @nsa multumesc pentru explicatie, cam asa arata configuratia placii mele video...
              Da, e cat se poate de ok pentru configuratia ta.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google