incredibil. Pasat variant(break)de culoare inchisa cu nr de inmatriculare b.170.lgs a dat cu spatele,mi-a zgariat bara(pur si simplu s-a oprit in mine)apoi a plecat in tromba.eu eram la 20 m de masina.am mers la politie si au zis ca nu am martori si ca nu imi primesc plangerea.sa mi-o fac pe casco.dar nu am casco.nu stiu ce sa fac. Daca aflu proprietarul ma duc si ii cer bani. Ce ma sfatuiti sa fac?si cum?
B-170-Lgs M-a Accidentat Si A Fugit
Collapse
X
-
mai du-te o data la politie si explicale ca ai si martori , as veni eu ca martor dar ne desparte juma de tara... i-al pe unu cu tine care zice ca a vazut. si dupaia sa-l cheme pe nesimtitu cu passat la politie. du-te si prinzi alta tura , alt politist etc...
sigpic
-
Originally posted by SoNyKeL View Postmai du-te o data la politie si explicale ca ai si martori , as veni eu ca martor dar ne desparte juma de tara... i-al pe unu cu tine care zice ca a vazut. si dupaia sa-l cheme pe nesimtitu cu passat la politie. du-te si prinzi alta tura , alt politist etc...
bine punctat..si daca te misti mai repede ai sanse sa gasesti si urme pe masina luisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Ce mi-s si mie dragi fazele astea. Si eu m-am trezit cu masina zgariata in parcare macar tu ai norocul sa-l fi vazut pe nesimtit eu am aflat dupa mult timp cine era dar deja dadusem masina insa tare i-as fi punctat una bucata bordura pe masina insa ce rezolvam. Ca si ceilalti gaseste un amic da repede insa e riscant si asa caci stii tu fals in declaratii chestii da merita o lectie mai ales ca ai vazut cine e
Comment
-
totul s-a petrecut in parcare la auchan pitesti.am ramas socat.vreau sa le cer inregistrarea.parcarea e supravegheata video.a incercat cineva sa ceara?m.as duce si la omv care are camere ce filmeaza si drumul.
am fost la auchan si mi s-a spus ca numai autoritatile competente pot cere o inregistrare si numai in cazur extreme. cazul in care unu iti loveste masina in parcare e ceva obisnuit si nu prezinta un grad de risc mare.(credeti-ma ca imi venea sa ii crap capul aluia).am fost la politie cu 2 verisori am declarat ce s-a intamplat iar politistul flegmatic ma intreaba daca sunt victime. i-am raspuns ca nu. atunci mi-a replicat ca sa astept sa-l prinda in trafic pe respectivul dar ca poate dura si 10 ani! am plecat dezamagit. stiu ca le-a taiat 25 % din salariu dar nu se poate asa ceva.
cel de la auchan m-a sunat si mi-a spus ca pe inregistrare se vede foarte prost nr de inmatriculare si ca nu pare a fi LGS ci LSD. i-am spus ca poate am vazut eu prost. dar nu mai conteaza ori LSD, ori LGS ideea e ca daca vad vreodata vreun pasat variant care sa inceapa cu B 170 LSD/LGD nu o sa fie deloc nici pt sofer si nici pentru masina.
SUNT LA CAPATUL PUTERILOR CU NERVII LA PAMANT SI NU O SA UIT NICIODATA CUM AM FOST TRATAT DE AUTORITATILE STATULUI.
stiu ca nu e bine ca incit la violenta dar orice roman care a trecut prin asa ceva si-ar da seama ca aici e LEGEA JUNGLEI.fara
Comment
-
trebuia sa te duci dupa el ! ... e rau lovita?
Comment
-
imi pare rau de evenimentul nedorit;
poti pune o poza cu avaria pe care a suferit-o masina ta ?
daca e lovita rau, nu o poti repara decat cu hartiuta de la politie din cate stiu eu, (autorizatie de reparatie) deci politistul ar fi trebuit sa iti dea ceva la mana in legatura cu avaria!
si sa stii ca a avut dreptate cel din supermarchet, zi cu zi sunt multe masini care sunt lovite in parcari...inclusiv eu am patit-o...
Comment
-
Mda...doar un alt caz din Pitesti,relatat pe forum.Tras aproape la indigo.Spanule linisteste-te si lasa incolo nervii...asta este.Poate dai de ala cu passatu' in trafic si o sa ii urezi,cel putin,cate ceva de "bine".In rest,ce sa zic,remediere ieftina si grabnica a zgarieturii...
Comment
-
e doar zgariata. nu e sparta nu e mare lucru. singurul lucru care ma supara ca soferul celalalt a fugit, iar politia nu a luat nicio masura. o las asa ca nu am bani de bagat in bara. da-o naiba. dar sa il fereasca Dumnezeu sa-l prind in trafic.
daca oprea si isi cerea scuze...nu sunt cretin sa nu il inteleg..se mai intampla. poate cunoastea un mecanic,o faceam mai ieftin, imi dadea un polish, un retus...nu ii ceream rca, dar sa fi avut bunavointa sa imi explice ca a gresit.ne descurcam noi. dar NU..daca e animal...atunci o sa fiu si eu cu el. pana una alta am altele pe cap. se poate inchide threadul, cu rugamintea ca daca il vede cineva in trafic ori sa fuga de el ori sa imi comunice si mie zona. bafta in toate si ...sa aveti parte de cat mai putini prosti in trafic.fara
Comment
-
Chiar daca il vei prinde, ce s-a intamplat nu a fost pe drum public. Deci, exclus ca ti-ai rezolva masina pe asigurarea lui.
Doar in instanta. Castigi mai mult ca sigur, doar ca vei pierde ceva timp si bani.
Gaseste-ti un martor, declarati si aia este.
Cel de te-a accidentat, daca nu se prezinta la politie, ii va fi suspendat carnetul.
Legat de recuperarea daunelor, ia-ti gandul de la ele. Doar amical ai putea-o face, pt viitorul apropiat.
Sau in instanta, pt viitorul indepartat.
PS: eu zic sa te linistesti cu violenta in trafic. Este o solutie extrem de proasta, ce poate degenera usor.
Comment
Comment