Dacia Logan Decapotabila !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Meseriaşii de la un service auto au realizat prima Dacie decapotabilă
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Intrebare de baraj: ce motorizare o avea?
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Apreciez si felicit pe cei care au reusit sa faca ( refaca ) masina .

Ca aspect sincer nu imi place,am multe obiectii, gen puteau a lase bordul de ph2 ca e mai frumos, la parbriz parca au lasat asa cum au taiat cu flexul, sigla de pe spate trebuia sa dispara sau sa puna pe cea veche, mie unul imi place mai mult si mai multe chestii..oricum dupa cum am mai zis, apreciez munca !
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
          Intrebare de baraj: ce motorizare o avea?
          1.2 16v sau mai rau vreun 1.5 dci care sa scoata fum...

in realitate cred ca masina a fost un ph1, altfel aveau si alte manere la usi...
          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Faina treaba , dar mie nu imi place al 3 lea stop pe frana. Au facut atata munca si au lasat stopul ala acolo, mi se mare ca nuca in perete.

Comment

este facuta la service-ul auto k9 ... am vazut-o live si la inceputul proiectului ! ... oricum arata frumos ! ...

PS: a fost ph1 ...era lovita din fata rau de tot!
              Last edited by Dany_DNY; 12 October 2010, 09:23.
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

noo ca o dat-o si la stiri

Comment

interesant proiectul; felicitari celor ce n-au avut ce face cu banii, preferand acest proiect!...pe langa multe chestii care nu imi plac (de ex modul cum au montat difuzoarele in spate, cred ca se putea face ceva in fibra, sau macar ramele vopsite intr-o alta culoare); imi plac insa foarte mult scaunele din fata cat si tapiteria.
                  Bravo !

Comment

sa mor eu daca nu mie rusine ca am logan,deci daca o mai vad si pe asta pe strada,ma ascund in porbagaj.

Comment

au mers pe pricipiul : daca totul e la minim, macar curentul sa fie maxim
                      sigpic

Comment

mda.. pai s-o tina afara.. sa vezi ce repede se face interiorul ala gri..

si ca p.s. subscriu la ce-a zis Niki B.. e decapotabila.. bun.. vreau s-o vad cu coviltiru pus pe ea..
                        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Pai tocmai, ca nu e ...si cand vezi peste tot au innebunit astia, Logan decapotabil!!! iecstraordinar domnule, iecstraordinar
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by florinc_99 View Post
                            Brabusica, vezi ca ti-a furat patentu cu 4 proiectoare.
                            ideea mea nu e patentata...greseala mea ))

Originally posted by aleXpeed View Post
                            Imi place foarte mult, insa observ ceva, s-au luat dupa Brabus la faza cu proiectoarele, clar!! Cinste tie pentru idee Brabuse!!
                            Ma drace si eu la randul meu am copiat ideea...dar nu de la autoturisme.
                            De fapt...de la autocamioane

Sa cititi pe "4ciunning"..sa vedeti ce de baieti educati acolo in ale exprimarilor )))))
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

E frumos cabrio ..... dar cand ploua ai nevoie de o umbrela mai maricica , deoarece nu am vazut unde se ascunde pavilionul !!!!

Comment

Si mai trebuie sa stai si pe loc pentru ca zboara umbrela din mana.
                                Last edited by madi; 13 October 2010, 11:21.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google