Dacia Logan Decapotabila !
Collapse
X
-
Apreciez si felicit pe cei care au reusit sa faca ( refaca ) masina .
Ca aspect sincer nu imi place,am multe obiectii, gen puteau a lase bordul de ph2 ca e mai frumos, la parbriz parca au lasat asa cum au taiat cu flexul, sigla de pe spate trebuia sa dispara sau sa puna pe cea veche, mie unul imi place mai mult si mai multe chestii..oricum dupa cum am mai zis, apreciez munca !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostIntrebare de baraj: ce motorizare o avea?
in realitate cred ca masina a fost un ph1, altfel aveau si alte manere la usi...Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
este facuta la service-ul auto k9 ... am vazut-o live si la inceputul proiectului ! ... oricum arata frumos ! ...
PS: a fost ph1 ...era lovita din fata rau de tot!Last edited by Dany_DNY; 12 October 2010, 09:23.
Comment
-
interesant proiectul; felicitari celor ce n-au avut ce face cu banii, preferand acest proiect!...pe langa multe chestii care nu imi plac (de ex modul cum au montat difuzoarele in spate, cred ca se putea face ceva in fibra, sau macar ramele vopsite intr-o alta culoare); imi plac insa foarte mult scaunele din fata cat si tapiteria.
Bravo !
Comment
-
mda.. pai s-o tina afara.. sa vezi ce repede se face interiorul ala gri..
si ca p.s. subscriu la ce-a zis Niki B.. e decapotabila.. bun.. vreau s-o vad cu coviltiru pus pe ea..
Comment
-
Originally posted by florinc_99 View PostBrabusica, vezi ca ti-a furat patentu cu 4 proiectoare.
Originally posted by aleXpeed View PostImi place foarte mult, insa observ ceva, s-au luat dupa Brabus la faza cu proiectoarele, clar!! Cinste tie pentru idee Brabuse!!
De fapt...de la autocamioane
Sa cititi pe "4ciunning"..sa vedeti ce de baieti educati acolo in ale exprimarilor )))))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment