Vreau si eu sa ma bag la o bila dar nu pot juca decat de joi pana duminca in restul saptamanii fiind plecat la facultate. daca ma poate ajuta cineva cum sa fac sa ma inscriu si eu intre voi. mc
Y! Pool Champ Editia II
Collapse
X
-
CNB 5-2 Vali007 ... foarte tare meciul ... cam ca Liverpool-Arsenal care se juca in paralelLast edited by CAnnabYS; 9 April 2008, 00:03.
Comment
-
Duminica Ca deseara intru la lucru si pana sambata seara sau sambata seara putem.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Kids...nu prea am fost activ ultima vreme, sorry v-as ruga sa bagati meciurile pana la termen, si poate sa dati un mass ceva cand vedeti multa lume sa se mai benocleze lumea pe topic!!!
Comment
-
Cea mai nejucata etapa de pana acum ... sper sa va reveniti ...
Meciurile care sunt cu rosu, sunt meciuri nejucate (cele cu rezultatul rosu), sau meciuri la care s-a schimbat userul (cele cu userul rosu) ... sunteti bineveniti sa va recuperati orice restanta, daca vreti puncte
Termen tot asa, duminica viitoare.
Comment
-
Clasament si Etapa 6:
Attached Files
Comment
-
Am avut un amical umilitor cu adu89 ... mi-a dat 2 boabe in fata insa a fost distractiv ... omul prieten cu sticla in acel moment ... umilitor ... sper sa nu mai bea cand vom juca in campionat ... nice game adu89For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
Comment