votat campionat
Y! Pool Champ Editia II
Collapse
X
-
-
Un mic provizoriu ca sa vedeti ca jucam in liga profesionista :->
Spor la meciuri, nu uitati termen avem Duminica ora 22:30 ... iar regula este:
- daca avem 1 user care vrea sa joace, si celalalt este de negasit, avem victorie user activ
- daca avem ambii useri inactivi se va trece egalitate, fiecare luand cate 1 punct
p.s. deciziile ad-hoc (gen cea de mai sus) sunt subiectul dezbaterilor ... asa ca astept si sfaturi, idei ... pentru un campionat cat mai corect si cat mai aprigAttached Files
Comment
-
discutati, pe cat puteti si poate rezolvati ceva ... rog userii activi sa isi arate activitatea aici sau la mine pe messenger ...
In alta ordine de idei,
CAnnabYS 5 -1 $3fu_Em@
Comment
-
va ramane un termen totusi ca sa nu se lase toti pe-o ureche... dar nu taiem capete ...
"regulile" alea cu neprezentarea au fost puse k sa fie si sa se stie de ele... vreau mai multa implicare jocuri etc
Comment
-
Este bun un termen limita doar ca din punctu meu de vedere nu a fost bine ca a inceput campionatul acu si stiti de ce zic eu asta oricum iam lasat lu buz numaru meu de tel sa imi dea mesaj cand poate sa joace. Am mai incercat in 2 seri sa joc cu el dar ba avea treaba ba nu a raspuns... Si eu cred ca sunt cel mai presat de timp nu pot sa joc oricand
Comment
-
pai eu cand intru de dimineatza pe morariu_alex nu il gasesc el ii seara pe net si eu atunci is la lucru no.. pai blana meaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salut ... azi am revenit dupa o saptamana petrecuta la galati departe de net ... vad ca mai am timp pana la 22.30 ... deci nu am pierdut nimic nu?For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Originally posted by cristi View Postsalut ... azi am revenit dupa o saptamana petrecuta la galati departe de net ... vad ca mai am timp pana la 22.30 ... deci nu am pierdut nimic nu?
vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vreu si euuuuuuuuuuuuuuuu...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
Comment