Telefon Mobil în 1928, în Filmul Lui Charlie Chaplin?
Collapse
X
-
poate e o nava spatiala, poate e un avion...NUUUU e super-man. ceva de genu'. Ce ii impiedica pe "cercetatori" sa mai caute inca un exemplar al filmului si sa se uite daca este la fel si asa poate fi exclusa ideea unei editari. PAREREA MEA!!!
Comment
-
Pai si Basescu a lovit copilul ala sau nu? Cam asa si aici, trucaj sau nu?
Comment
-
Dupa cum putem citi aici, avem deaface cu o nepoata care vrea sa isi omoare bunicul (de aceea isi ascunde fata), findca nu e multumita de viata ei actuala. Dar, de fapt in loc se dispara si ea, si bunicu, omoara o alta persoana findca bunicul ei era altcineva. Problema pe care si-au pus-o criminalistii este ... totusi, cu cine vorbea la telefon? Sigur erau si spioni rusi acolo!Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
cred ca o dureau ingrozitor maselele si cauta disperata un stomatolog care te primeste fara programare si cred ca in timp ce se intorcea tragea cate un d-zeu ,si amintea de sfinti si de toata comenduirea garnizoanei si etc.......ca ma apuca pe mine acum .
Comment
-
"The woman is Audrey Manningham. I know her great grandson, who told me she was 62 years old at the time and the device was not a phone but a hair comb she was placing back in position. Audrey was suffering from dementia at the time she was at the Circus release. The man in front of her was George Manningham, her husband. She was talking to herself."
Deci relax era diliesigpic
Comment
-
Nebuni pareau si primi utilizatori de mobile handsfree bagat in ureche
Oricum un subiect bun de barfa,mediatizat destul de rapid
...
Un mod de a calatori in trecut exista oricum si ne este destul de cunoscut,insa noi,cu frica noastra de moarte percepem calatoria in timp ca pe o transpunere fizica,adica o fuga fata de ceva inevitabil...vrem cam multeLast edited by viorelu; 31 October 2010, 12:10.
Comment
Comment