Telefon Mobil în 1928, în Filmul Lui Charlie Chaplin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

......
    Pai unde crezi ca am vazut prima data stirea?
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

E vrajala, pe vremea aia abia se descoperise radio-ul la purtator, deci telefon mobil nici vorba.
      Parerea mea e ca acolo e vorba de unul care asculta la cutiuta muzicala si mai mormaia din gura la ce auzea.

Comment

...cred ca avea un iPod ceva acolo...

Comment

am luat filmul (the circus) paraca se numea si nu am vazut scena asta stie cineva cum se numeste filmul (poate nu am luat filmul care trebuie)...

Comment

deci s-a rezolvat si problema cu telefonul paliei...era chiar culmea!

Comment

Am vazut clipul...omul ala clar vorbeste la ceva...ca o fi telefon sau nu, e discutabil....si chiar daca, prin absurd, e vorba de o "calatorie in timp": Intrebarea e - de unde avea acoperire? Posibil sa fie un fake foarte bun.

Originally posted by viorelu View Post
              ...cred ca avea un iPod ceva acolo...
              hahahahaha, tare asta
              Last edited by darksid3; 31 October 2010, 21:18. Reason: Automerged Doublepost
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu cred altceva... E o baba dilie care vorbeste la un strabunic de-a IPhone-ului
                Acum serios vorbind, tanti aia probabil ca avea ceva probleme la cutiuta si vorbea singura sau o fi un fake destul de bine realizat, dar calatorie in timp mi se pare absurd. Mai mult ca sigur ca e vorba de un fake.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

...si mai e ceva: cu cine vorbeste? Deci mai e cel putin un individ calator in timp. Ahaaaa!!!!

Comment

Dar si daca prin absurd ar fi vorba de o calatorie in timp, cum ar fi nimerit fix pe platoul de filmare si de ce nu sa pomenit nimic de asta pana acum?
                    sigpic

Comment

Regizorul neatent

Comment

Sau mort de beat, ca asa neatent cam greu
                        sigpic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Am vazut clipul...omul ala clar vorbeste la ceva...ca o fi telefon sau nu, e discutabil....si chiar daca, prin absurd, e vorba de o "calatorie in timp": Intrebarea e - de unde avea acoperire? Posibil sa fie un fake foarte bun.
                          Chiar nu ai vazut niciodata cutiute muzicale? exact ceva de genu ala avea omuletul ala pe vremea aia...si probabil fredona si el acolo functie de ce auzea de ala aia.
                          Telefon mobil nici nu intra in discutie...chiar daca venea din viitor nu avea semnal acolo.
                          Ala e un fake.

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                            Chiar nu ai vazut niciodata cutiute muzicale? exact ceva de genu ala avea omuletul ala pe vremea aia...si probabil fredona si el acolo functie de ce auzea de ala aia.
                            Telefon mobil nici nu intra in discutie...chiar daca venea din viitor nu avea semnal acolo.
                            Ala e un fake.
                            crezi tu? in viitor COSMOTE va avea acoperire si in trecut).iar daca ti se intrerupe vei primi banii inapo:>))

Comment

...da,COSMOTE va fi un fel de Chuck Norris al spatiului si timpului
                              ...ce avea ce nu avea femeia aia in film a dat mari palpitatii amatorilor de paranormaluri...ce poate face mediatizarea unui simplu gest.
                              ...pariu ca daca scotocim toate filmele din perioada respectiva putem gasi si alte ciudatenii,care interpretate corespunzator ne vor uimi intr-un fel cel putin asemnator

Comment

Secventa respectiva nu face parte din film, ea a fost inregistrata cand a avut loc premiera filmului.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google