sunteti de acord? eu unul nu. se creeaza un precedent. Acum toate provinciile cu minoritati vor face demersuri ptr obtinerea independentei. Va dati seama ce discutii, revolte vor fi? deja am auzit ca doua provincii (osetia si inca una) care apartin Rusiei isi vor independenta. Cred ca ONU si NATO au facut o mare greseala
independenta kosovo
Collapse
X
-
Intr-adevar, nimic nu e intamplator. Nu sunt nici pentru, nici impotriva. Ma pun in pozitia kosovarilor, nu mi-ar conveni ca sa imi dicteze cineva la mine in ograda, dar m-as pune si in locul sarbilor din Kosovo, nu mi-ar conveni sa fiu discriminat pe criterii absurde. Poate si eu maine, poimaine ma voi muta in State, Canada, Australia, Marea Britanie sau New Zeeland... nu stiu ce va fi. Eu sunt mai pacifist de felul meu, si imi place sa respect omul si legile tarii in care traiesc.
Interesele sunt multe si ascunse...
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostIntr-adevar, nimic nu e intamplator. Nu sunt nici pentru, nici impotriva. Ma pun in pozitia kosovarilor, nu mi-ar conveni ca sa imi dicteze cineva la mine in ograda, dar m-as pune si in locul sarbilor din Kosovo, nu mi-ar conveni sa fiu discriminat pe criterii absurde. Poate si eu maine, poimaine ma voi muta in State, Canada, Australia, Marea Britanie sau New Zeeland... nu stiu ce va fi. Eu sunt mai pacifist de felul meu, si imi place sa respect omul si legile tarii in care traiesc.
Interesele sunt multe si ascunse...
ultimul avertisment! NU MAI CITA POSTUL ANTERIOR!Last edited by crististreulea; 18 February 2008, 13:06.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Fratilor, ce se intampla pe acolo- cu mai mult sau mai putin sprijin extern- are ca motiv principal INTOLERANTA! Mai ales de natura religioasa! Si daca vreti, puteti sa adaugati: INCULTURA si SARACIE! Si iese un cocteil Molotov de nu-l mai potolesti nici cu 10 forte ONU, NATO si cine mai vreti...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
nu sunt de acord dar oricum parerea noastra "a unei tari slugarnice" (vb lui Badea aseara) nu conteaza. intradevar nu vrem sa se creeze un precedent si pe la noi. pt ca pana la urma tre sa ne uitam la noi in curte intai si dupa aia la altii cu aceleeasi problemeDaca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
-
Pentru Romania, Rusia, Spania, etc care sunt impotriva sunt clare motivele. Pentru cei ce sunt pentru Kosovo motivele sunt doar pentru a crea piete de desfacere si sa elimine concurenta. Totul se rezuma la bani. Pun pariu ca peste 3-4 ani KOSOVO o sa fie o noua Albanie fara nici un fel de productie, cu o emigratie masiva - mare exportatoare de curve si forta de munca, si in care drogurile or sa fie ceva banal. Apropo acum daca s-au facut "independenti" or sa aiba armata si politie proprie nu? Care au nevoie de arme. Yupiii bucuria americanilor si englezilor ca mai vand niste rebuturi (posibil niste fregate eneglezesti).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri.......... Pun pariu ca peste 3-4 ani KOSOVO o sa fie o noua Albanie fara nici un fel de productie, cu o emigratie masiva - mare exportatoare de curve si forta de munca, si in care drogurile or sa fie ceva banal.........
Comment
-
eu in locul sarbilor le-as lasa independenta, dar le-as scoate toate cablurile de curent, tevile de gaz, tevile de apa, sinele de tren...sa traiti independenti, fratilor ! sa-i vezi cum n-or mai vrea independentaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ar mai fi o problema acolo care s-a spus in timpul razboiului, kosovo asta sta pe un munte si sub muntele asta este o mina cu un minereu rar (mea culpa nu mai stiu despre ce minereu e vorba), acum ghiciti voi cine are nevoie de acest minereu si sirbii nu vroiau sa la vinda.
Comment
Comment