salut.deschid acest thread in ideea de a schimba impresii,pareri si sfaturi.care ati auzit de aceste firme de arcuri sport,care credeti ca sunt mai calitative?eventual impresii din partea unora care au sau au avut asa ceva pe masina.vogtland coboara 35mm,si ajung la 550 ron cu transport.....iar ta-technix 40 mm si ajung la 510 ron cu tot cu transport.sunt nehotarat si ceva pareri sau impresii nu strica.ms!
Vogtland Vs Ta-technix
Collapse
X
-
sunt constient ca hr sunt net superioare celor ce am zis eu...insa nush cat or sa mai reziste telescoapele alea...si in plus nu vreau ceva drastic la suspensie....daca era asa ma interesem de o suspensie completa...insa putina stabilitate era scopul meu.....rog pe cineva care are asa ceva sa imi spuna niste pareri.ms supercar pt intentie.
daca are cineva de vanzare....sunt interesat de arcuri sport.Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postdaca vrei ceva in plus dar nu cu pretentii sport ia eibach
ai 3 tipuri de duritati: eibach weitec si h&r ... de ce ai merge pe ceva necunoscut pt 100 lei?Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
Comment