cele mai fantastice clasice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar de asta ce ziceti? Plymouth Cuda
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

aici as vrea sa adaug cateva care chiar zic ca si-au pus puternic amprenta asupra automobilelor de azi!spre norocul meu pot spune ca am avut ocazia sa conduc,repar,admir masinile astea de nenumarate ori!pot spune ca trabantelu este o adevarata bijuterie!nu-si va pierde niciodata farmecul,acel vino-ncoa...broscuta la fel....si bmw-urile.....eeehhh.....BMW-uri.....
      Attached Files
      "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

o masina care imi place si am avut norocu sa merg cu ea..evindent ca in dreapta.
        Attached Files

Comment

doar 3 bucati mai exista in lume. o masina care din pacate n-a apucat sa-si arate valoarea. a fost interzisa de iubitii conducatori ai fia inainte de a concura vreodata. un mit italian, evident ferrari 288 gto evo. cu un downgrade de performanta si o noua aerodinamica, 288gto evo a devenit ferrari f40.
          Last edited by Seba; 4 September 2009, 02:20.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Seba View Post
            o masina numita in anii '70 "regina soselelor". daca o stiti inainte sa va uitati pe link, aveti o bere vrituala. a nascut controverse datorita solutiilor tehnice "ciudate": cutia de viteze in fata motorului, ampatament diferit intre partea stanga si partea dreapta din cauza barelo de torsiune montate una in spatele celeilate, suspensii independente, spatiu cat cuprinde, un fel de sufragerie pe roti la vremea ei...
            asta e masina.
            Si a fost primul automobil de serie cu trei geamuri laterale(cel putin in Europa). O chestie amuzanta referitor la aceasta masina. Era una in cartier la mine cu nr. BR-xx -SEX .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google