@dani: sa stii ca te contrazic putin. De obicei doar cei care n-au bani sau nu au masina deloc (fie ea si Dacie din 1900 toamna) critica Loganul. Cunosc o gramada de oameni cu masini mult mai scumpe, dar sincer sa fiu de la ei am auzit mai mult laude la adresa loganului decat critici (ma refer aici la oameni care au habar de masini)
logan masina nu caruta
Collapse
X
-
Am votat ''un fel de masina''.
E aproape o masina adevarata, sa speram ca la urmatorul model se vor reglementa multe neajunsuri enervante, fara sa intram in detalii, care din pc. meu d.v. o fac sa fie un fel de masina sau mai bine spus: aproape o masina.
Dar raportat la pret (asta insemnand pana in 9000 max.) isi merita banii.
Comment
-
85,71% masina, deci se poate
am adaugat eu la poll si "frigider", de foarte multe ori am citit ca este facut asa.
evident ca o consider si eu masina, una ieftina de la care nu poti avea pretentii.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Poll-ul nu este facut corect. In primul rand indiferent ca este buna sau rea, ca ne place sau nu, Loganul este o MASINA. Trebuie sa fii dobitoc sa spui ca e frigider sau caruta. Inseamna ca nu stii ce e aia o masina. Se pare ca idioti din astia sunt si aici pe forum (cel putin unul, vezi ala ce a votat caruta). Trebuia sa fie 2 optiuni: masina buna sau masina proasta si treaba era rezolvatasigpic
Comment
-
e masina ...e a mea si ma mandresc cu ea... daca nu imi placea nu o luam... imi luam o obosita din germania...isi merita ficare banut !!! nu conteaza ca e benzina ca e diesel sau gpl... mie imi place!! prima masina romaneasca, care se comporta ca o masina ... !! multi baieti de pe forum au dovedit ca "frigiderul", "caruta" sau "dulapul" cu o numesc altii (care nu au nici macar dacia 1300) se descurca bine in orice conditii
Comment
-
cei care fac Loganul caruta, dulap, frigider ... sunt niste invidiosi. Masina asta e cea mai buna din clasa ei raportat la calitate - pret. LOGAN RuLLz!
Comment
-
Urmatoarele autoturisme sunt considerate masini:
Categoria Sport
1. Ferrari
2. McLaren
3. Lambourgini
4. Porsche
5. Mercedes SLR
6. BMW
... or mai fi, da nu-mi obosesc neuronul din dotare sa le gasesc
Catogoria fitze:
1. Porsche Cayenne
2. BMW X...
3. Audi Q
4. Volvo XC 90
Categoria masini de familie
1. Volvo Cx
2. Mercedes (nu le cunosc indicativele ca nu le suport)
3. BMW (nu le cunosc indicativele ca nu le suport)
4. Ford Mondeo
.........................................
Mijloace de locomotie motorizate:
1. Dacia Logan
2. Fiat
3. Daewoo (toate masinile produse de ei)
4. Chevrolet (alea made in Korea)
5. Hyundai
Mai zic?...
Streulea... mai trebuia o optiune la poll... "Mijloace de locomotie"
N-am votat nimic.
Comment
-
E hai sa nu ne alarmam asa, doar din cauza catalogarilor (care intr-adevar sunt cam deplasate), sunt convins ca s-a inteles contextu', stim cu totii ca e o masina.
Eu cand am spus ca e ''aproape'' o masina n-am vrut sa fac referire la neajunsurile ei, dar nu pot sa tac: e neadmisibila o asemenea tinuta de drum la viteze mari spre exemplu...Sunt portiuni de drum care le-am strabatut mai in siguranta cu Oltcitu' decat cu Loganu...sa am emotii la 130-140 ca o ia pe unde vrea muschii ei...doar ca e drumul cu criplura din loc in loc...ma rog, si-n alte imprejurari.
Comment
-
@Sp!ke: man, daca nu te pricepi macar nu scrie prostii (no offense sper). Hai sa vorbim de categorii de masini daca tot ai adus vorba. In primul rand nu exista categoria masini de fite sau masini de familie. Exista 10 clase principale de autoturisme: mini, mica, compacta, medie, mare, lux, sport, SUV/Off road, monovolum si cabrio. Unele din aceste categorii se pot imparti in 2 sau mai multe subcategorii (de exemplu BMW X3 si X5 sunt ambele SUV-uri numai ca unul este SUV compact si celalalt SUV premium).
Revenind la Loganul nostru cel de toate zilele, el se incadreaza perfect in clasa compacta. Deci este o masina ca oricare alta cu dotari si motorizari adecvate clasei din care face parte si cu un raport pret/calitate/dotari imbatabil, acesta fiind atuul sau majorsigpic
Comment
Comment