daca e masina depinde de fiecare dintre noi cum o conducem
logan masina nu caruta
Collapse
X
-
Orice ati zice , in comparatie cu multe altele Loganul este masina . Dar in comparatie cu mult mai multe intradevar este caruta , frigider sau cum vreti voi sa-i spuneti . Dar daca sunteti convinsi ca este caruta de ce nu va luati altceva ? Un Focus de ex pt ca revizia de 30000 costa 1500 ron adica 3/4 din intretinerea Loganului pe 60000 . Asa ca la bugetele noastre , este masina . Punct .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
este clar o masina, si sant tare mandru cu ea...dar din pacate cu lipsuri
Comment
-
e clar masina
Pana in prezent sunt convins ca Logan e o masina!
Nu sunt carcotas din fire dar ca sa fiu obiectiv mi se pare ca de imbunatatit mai e loc .
Dupa 24000 km mi se pare ca plasticele au cam inceput sa scartaie iar suspensia e parca la fel de rigida.Plus ca mi-au resetat de 2 ori computerul de bord(sau ce o fi ala) si mi-au schimbat contactorul de la mers inapoi la 20000.
As vrea si alte pareri cu privire la cum se comporta masina in exploatare!
Comment
-
eu am 31.000 si plasticele vibreaza.
probleme cu contactul de la marcharier(rezolvat in 15 minute pe garantie)
plasticele vibreaza...
senzorul de apa in motorina nu functiona(45 minute in service).
plasticele vibreaza...
ma enerveaza ca mocheta pe laterale in portbagaj dau forma portbagajului si odata ce ai inghesuit ceva se deformeaza si nu revin la loc. aceasi chesti si in habitaclu.
plasticele vibreaza...
capota fata o puteau face mai lunga inspre parbriz exact cit sa acopere balamalele.
plasticele vibreaza ....
ea ma asculta, a facut un burn, nu ma face de ris in intersectii, a facut de ris citeva masini in linie dreapta si lista ar fi lunga
dar plasticele tot vibreaza...
si totusi am votat ca masina, uneori o alint "frigider", dulap nu-mi place cum suna.
plasticele inca vibreaza....
si totusi e golanul meu, alta nu mi-am permis.
deci plasticele chiar vibreaza....Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
am vazut multe pareri aici si nu ma voi dezice de ce am exprimat pana acum si ce am votat - un mijloc de locomotie. intradevar raportul calitate pret e foarte bun dar cam atat. am zis ca nu imi mai in viata mea dacia dar asa a fost sa fie, mi-am vandut Ursuletul si daca tot stiam masina si era de vanzare (de la prietena, 1 an l-am candus amandoi) am zis sa fac pasul asta. nu pot zice ca imi pare rau dar foarte sincer vb nu e masina visurilor mele.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
-
Originally posted by cristy plus View Postcine are logan ?
Comment
Comment