logan masina nu caruta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am pus intrebarea pentru ca unii vorbeau de logan ca si cum nar avea
    sigpic Alexandria

Comment

• am observat ca ati uitat "lighean" ,se supara colegu Dsign pe voi
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sa pun lighean dupa dulap, frigider ...?
        sau dsign prefera separat :P
        eu zic ca e tot obiect casnic, deci linga dulap si frigider
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• crististreulea ai uitat ceva....
          plasticele tot vibreaza )) ai fost prea tare la faza aia))
          Last edited by crististreulea; 3 March 2008, 08:17.

Comment

• dar e totusi o masina
            sigpic Alexandria

Comment

• Masina romanului este logan
              sigpic Alexandria

Comment

• Uni cred ca este o masina rea dar se inseala am mcv ul din decembrie 2006 si am avut un singur bec ars in tot acest timp am 23000 de km si sint foarte multumit de masina credeti ca fiatul sau opelul este mai bun decit loganul? Eu zic ca nu hotarat . faceti un bilant pret calitate nu o comparati cu masini de 20000-30000 de euro am un mcv si sat mandru de el
                sigpic

Comment

• Bravo ice ai dreptate
                  sigpic Alexandria

Comment

• Miau taiat cauciucurile si cei de la asigurari au zis ca nu pot despagubi
                    cred ca ei considera loganul o caruta
                    sigpic Alexandria

Comment

• Are cai deci e caruta... mai ales cum troncane si huruie la 60.000. Dulap este Chrysler, parca umbli in sifonier pe strada.
                      Last edited by ClaudiuCornea; 23 March 2008, 01:47.

Comment

• Am mai intalnit persoane care ziceau ca loganu e caruta de precizat ca acele persoane nu au pus picioru in viata lor intr-un logan , oameni care fac chestia asta sunt in opinia mea nuste inculti , sincer nu-ti poti da cu parerea despre ceva ce tu nu ai testat pana in momentu de fata , asa ziceau multi ca loganu asa si asa pana iam luat cu masina la o tura porma si-au schimbat parerea , de precizat ca acele persoane care imi faceau loganu caruta eu vara cand merg cu clima pusa la surduc ei stau in soare la marginea drumului cu un deget ridicat sus si fac pe "hai iama si pe mine" .Nu e frumo sa-ti dai cu parerea despre ceva ce nu ai si nu ai testat uni o spun din rautate probabil ca ei nu au masina deloc si nu-si permit un logan , asta e rautate , e ca si cum a-si spune cu ca ferrari e o p*** stralucitoare cu care se plimba snobi doar pentru ca nu am bani sa-mi iau unu si de aia sunt invidios pe cei care au.
                        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• si eu zic la fel cu 120 de cai....si sunt foarte multumit...THOMPSON
                          Last edited by kenjiro_sanga; 26 March 2008, 22:13.
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Unii o catalogheaza drept autobuz...e drept dar numai din perspectiva capacitatii de incarcare.Desi nu e legal am putut transporta 4 persoane in spate fara sa stea foarte incomod(e drept nu 4 persoane solide).E ok.Astept cu interes revizia de 30000 sa vedem..se mai gasesete vreo buba!Va salut!

Comment

• Pentru drumurile din romania e o masina
                              dar circula si pe unde merg doar carutele.............
                              sigpic Alexandria

Comment

• Despre cei care au catalogat loganul caruta sau autobuz nu am nimic de spus... probabil k sunt doar niste simpli inconstienti, care nu o sa puna mana nici macar in vis pe asa ceva, sau care sunt prea snobi sa isi ia un logan nou si se arunca la dinozauri din anii '80 - '90... si se lauda dupa aia cu airbag la sofer si abs de prima generatie (daca e cazul)...

si mai sunt genul de persoane care conduc o caruta cu jenti de aluminiu in 3 spite
                                Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google