andrei : pai eu ce am scris acolo ? 13.000 4x4 , si aprox 10.000 aia normala
New Dacia Suv
Collapse
X
-
Eu nu as da Loganul pe un IGNIS nici acum, poa sa fie el si 4x4, dar sa mai fie si o dacia SUV.
@dani030669 nu te supara dar eu cred ca e gresit ce zici tu. In primul rand IGNIS e urat cu spume si in al doilea e mult mai mic. (parerea mea)
Comment
-
@iuli81 - intradevar e mult mai mic, urat cu spume este modelul de pe piata noastra, ala facut la unguri.
daca ai sa compari finisajele, forma si celelalte cu cel facut la mama lui ai sa iti schimbi parerea, nu cu mult dar ....
Ca 4x4 de oras ma refeream, ca pt of-road... e cale lunga. Nu cred ca un 4x4 care e capabil de of-road adevarat va fi vreodata 13.000 euro altfel decat "masina cheala"....
Sau poate in oferta la "tata motors" unde si stergatorul e optional....sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
...ca o paranteza, X5-ul e un fel de tentativa de SUV (in rest e o masina la care nu se poate comenta)!Daca va pricepeti la offroad stiti la ce ma refer!..in rest cam putine masini europene cu adevarat capabile de adevarate terenuri accidentate...sa vedem si Suv-ul lui Dacia!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
nu stiu cat ma pricep la off-road: mercedes g-klasse, toyota landcruiser, nissan patrol, land rover defender, lada niva, suzuki jimny, pajero
nu ma pricep nici la "suv"-uri de asfalt: x5, x3, q7, ml, grand cherokee, rav4, quashqai, freelander, otlander...
sper ca dacia sa se incadreze ca performante off-road macar la nivelul crv-ului, al lui forester, al allroad-ului...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
bine zis D-FENS ... X5 nu va disparea nici in cele mai frumoase vise a celor de la dacia... in schimb kyron si toate chinezariile astea care costa peste 20000 vor zbura... pt. ca pe langa faptul ca sunt urate cu spume mai sunt si proaste ca motorizari, fiabilitate, calitate s.a.m.d...
tot ce putem face e sa asteptam
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View Postin schimb kyron si toate chinezariile astea care costa peste 20000 vor zbura...
Si cross-overul de la Dacia va fi pana in 15.000 de euro cel mai scump.
Comment
Comment