Cam putin 105 cp, dar sa vedem si greutatea pe care o s-o aibe. oricum, premizele sunt foarte bune ... e o piatza pe care sunt multe alternative (suv low budget)
New Dacia Suv
Collapse
X
-
-
Alte poze de la teste.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Am un fost coleg de liceu care e o enciclopedie umbaltoare despre masini si am vbit cu el de pozele asemanatoare cu astea dar erau alea cu logan hatchback(loganu ala pe zapada cu portbagajul taiat). Si mia zis ca defapt ceea ce era in poza aia era Sandero-ul, Adica cei de la dacia dupa ce au construit platforma tehnica a sandero-ului au pus pe ea o caroserie ce o aveau la dispozitie, "nelucrata"(de aia si asptectul ridicol de urat(dupa parearea mea)). si din ce vad aici, si din ce mia mai zis colegu(in care am f mare incredere) tind sa cred ca pozele astea pe zapada cu loganul inaltat e aceeasi chestie(suv-ul/cuv-ul dar cu o caroserie pusa asa... "decoy"). Colegu mia si spus un termen pt "practica" asta ceva cuvant cu m... mule? Mole? Nush... nu vreau sa ma fac de ras acuma... nu sunt mare cunoscator
ps: cand vad dobitoceniile de articole de ex de la protv cu ceva imagine "spion" generata pe calc imi vine sa ma dau cu capu de pereti(nu sunt eu expert in domeniu auto dar tre sa fi dobitoc sa ai incredere intr-o poza "prim-plan" cu masina complet descoperita si tabla lucind f sexy in soare la care sa ii mai zica si "spion")
Comment
-
@costinbranzas: Exact asta am zis si eu.
Trenul de rulare de la viitorul cross-over si caroserie de Logan, ca sa nu fie dezvaluita noua caroserie.
Comment
-
Am gasit acest thread cam tarziu asa ca rog moderatorii fie sa-l stearga pe celalat deschis de mine sau sa continuam discutia unde credeti ca e necer.
Pare un SUV cu elemente de Sandero.Attached FilesPreferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Andrei, eu stiam ca Dacia SUV cu tractiune 4x2 va costa 13000euro iar 4x4 15000euro. Nu prea vad cu ar putea fi 15500euro pretul maxim, dar daca e asa cum spui tu sigur va avea succes la noi.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Da, cam atat o sa fie pretul maxim.
Comment
-
Reactia mea la citirea articoului asta a fost:
Comment
-
Sandero Cross, am mai zis.
Comment
Comment