Romanu-i Petrecaret Si Totdeauna Cu Voie Buna!
Collapse
X
-
Last edited by B997NDL; 8 March 2014, 00:29.
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
si alta si mai rasata super film ))
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
daca ma iei cu de-ai mei... vad ca eti din Galati
Last edited by B997NDL; 8 March 2014, 00:40.
Comment
-
-
Ia sa va arat o formatie, de pe meleaguri dragi mie, sa vedem reactii. Poate unii ii cunoasteti, poate altii nu.
Au multe piese, frumusele.
Nemuritorii - Primavara, primavara
Si sa vedeti si compozitia trupei:
"Constantin Ungureanu, profesor de muzica si compozitor, omul responsabil cu repertoriul trupei.
Este cel care a scris multe slagare pentru Benone Sinulescu, laureat de 5 ori la Mamaia Copiilor si la alte festivaluri de muzica usoara din tara (C.U. este cel mai in varsta, cu "plete dalbe")
Cornel Banica, angajat al A.J.V.P.S. Buzau, interpret colaborator la Ansamblul "Plaiurile Mioritei" din Buzau
Cristinel Stanciu, inginer sistem CFR IRLU SA"
Ca tot sta in cumpana aceasta PrimavaraLast edited by 77sky; 29 April 2014, 23:01.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Vezi ca incep sa o ia razna salcamii
Tudor Gheorghe Au inebunit salcamii 2011
Da stiu, nu prea se incadreaza in tema, insa este in tema Primaverii ce este atat de timida in acest an
P.S. Ce am inserat mai sus, e o piesa "de sezon". Cauta sa vezi ce frumusele sunt altele. De petrecere-hore, voie buna.
Si se aude excelent live. Am avut norocul sa fiu la un revelion la care au cantat.
Fain!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment