Sugestii, idei, propuneri pt imbunatatirea forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

1.Pai ce ati zice de Spent time on board, e doar o sugestie.
    3.Cam ai dreptate.

Comment

Originally posted by Marius View Post
      ... Iti dai seama ca trebuie luat fiecare in parte, nu? In plus nu stiu cu ce deranjeaza.
      Nu e musai. Daca are un client de MySQL instalat si drepturi pe baza de date... "delete from ... where post_count = 0" si gata

Comment

Referitor la prima pagina: total de acord cu modificarea ei.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

nasol cu forumurile astea tot vreti sa inkideti cate ceva.mai parca ati fi comunisti.daca ar fi dupa mine as lasa sa zica fiecare ce are de spus.
          bine ca sa inkis si diesel vs benzinar.bravo
          CNA-ul e in floare.
          mai are rost sa pierd timpul ca sa postez ceva?
          oricum daca nu e pe placul cuiva va fi sters postul sau inkis topicul.
          asa ca intro buna zi poate raman moderatorii singuri pe forum.

Comment

Oameni buni buni va rog frumos,haideti sa mergem mai departe si sa nu ne mai cramponam doar la chestia cu deschisul si inchisul topicurilor (ai dreptate surule).
            Suntem atatia useri aici care nu pot crede ca nu are fiecare vreo idee cum am spus :bune ,rea ,nu conteaza.
            dar haideti sa mergem mai departe.....spre exemplu dupa cum a spus alpha in legatura ci PORTALUL sau asa e si cu prima pagina care se poate imbunatatii mult (acuma nu fac nici o reclama dar cu totii ati vazut pagina celor de la ******* ceva de genu ala sau poate altceva) .
            Despre promovare vad ca nu a spus nimeni nimic!!!! ati spus ca va pasa pai hai sa va aud. Putem promova forumul pe diferite site-uri ,redirecturi ca sa nu mai spus ca sa incalzit vremea putem incepe campania de publicitate !!!!!

Ati facut filmuletzu cu masinile ,dar nu e vizionat de nimeni!!!
            Am o idee ca toate filmuletzele facute la intalniri ,cele cu masinile personale si filmu oficial sa fie cautate pe youtube si concentrate undeva toate la un loc!! sa fie accesibile publicului larg...
            deocamdata atat!
            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

uite cateva idei sau pareri
              1. www.loganclub.ro ar trebui modificat din pacate nu ma pricep la webdesign
              2. hai sa facem ceva pt reklama , fluturasi , pixuri , sepci daca se aduna bani eu comand sapci in serbia aflu pretul si nr minim da buc zilele astea....
              ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
              YO2MKL
              sigpic

Comment

Prima pagina daca.ar aparea macar stikerele
                sigpic

Comment

Calculul taxei de prima inmatriculare nu prea cred ca mai este actualizat, ma refer in partea a doua a paginii
                  sigpic
                  VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Eu propun ca useri care gresesc si injura ulterior moderatorii pe pm sau pe messenger sa fie banati pentru 30 de zile.
                    sa se schimbe headerul de la forum iar prima pagina sa fie direct forunul.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Pai care e legatura intre forum si messenger?

Comment

Userul care scrie/injura
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by wildserb View Post
                          uite cateva idei sau pareri
                          1. www.Loganclub.Ro ar trebui modificat din pacate nu ma pricep la webdesign
                          2. hai sa facem ceva pt reklama , fluturasi , pixuri , sepci daca se aduna bani eu comand sapci in serbia aflu pretul si nr minim da buc zilele astea....
                          Sarbule ce se mai aude cu sepcile alea?

Comment

V-a pot ajuta eu cu fluturasii !!!
                            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Pai si ce mai astepti Alex ?! Dai bataie frate

Hai si la Timisoara cine face fluturasi? Ca eu de saptamana viitoare am de gand sa incep campania electorala LOGAN CLUB :)

Comment

Salut
                                Sunt relativ nou aici, cred ca ar fi o idee buna ca numai cei care vin cu posturi care au cele mai multe vizionari sa fie 'premiati'.
                                Eu decum am reusit sa intru aici am pus 'n' posturi peste tot(nu cu rea intentie) ptr ca nici nu stiam de faza cu Loganist de 5 stele si am deja LO dupa 3 zile . Acum mi-am dat seama ca unele existau deja sau mai grav nu m-am uitat eu inainte!
                                propun sa face-ti ceva ca sa fie noul utilizator al acestui forum fortat sa citeasca Regulamentul, ptr ca eu l-am citit numa dupa ce mi-a scris un Modelator cred.
                                Daca citesti regulamentul o sa iti dai seama ca nu e un forum oarecare si oarecum esti indemnat sa fii macar civilizat (cel putin eu impresia asta am avut-o dupa ce am citit Regulamentul).
                                As mai avea cateva idei dar sunt prea nou si nu vreau sa ma dau pe aici in spectacol sau mai rau sa ma fac de ras

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google