If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Legat de banner, mie imi place, de modificat ar fi doar fontul, ar trebui folosit cel de pe tricouri, acelasi de pe bannerul www.Loganclub.Ro acesta fiind propus de catre nsa.
ar mai fi ceva modificari ce le-as face, totusi, e doar o singura culoare
daca place si la restul asa, imi place si mie.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Legat de banner, mie imi place, de modificat ar fi doar fontul, ar trebui folosit cel de pe tricouri, acelasi de pe bannerul www.Loganclub.Ro acesta fiind propus de catre nsa.
ar mai fi ceva modificari ce le-as face, totusi, e doar o singura culoare
daca place si la restul asa, imi place si mie.
Inca doua variante:
1. Varianta anterioara cu fontul propus
2. O varianta mai colorata
De acum ma cam opresc, as mai face ceva la fel pentru clubsandero, dar numai daca se doreste.
2 propuneri am si eu:
1. Pentru barbati sa ramana culoarea albastra la user iar pentru dame o alta (galben, roz..Etc)
2. Incepatorii sa demonstreze ca au citit regulamentul; sa completeze un chestionar cu 10 intrebari si abia apoi sa poata sa posteze..
P.S. Nu ma injurati va rog...
Daca stau bine si ma gandesc si prima e buna ca poate vorbesti cu o soferita si te adresezi ca unui barbat (cum ar fi aluzii la dotarile anatomice ).
Avand in vedere cele de mai sus sustin ideile lui TWeety.
Off topic: pentru cei "pe invers" nu trebuie sa fie o culoare separata?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment