Sugestii, idei, propuneri pt imbunatatirea forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pe sectiunea muntenia sa speram ca vei fi ioane peste citeva luni un moderator exemplu te avelo baftalo
    sigpic

Comment

Merci...Trebuie sa conving XP-ul...
      Se accepta Cristi?

Comment

Tre sa faci o scrisoare de INTENTIE! Si o recomandare si apoi trimiti la marele carasan
        sigpic

Comment

Cam greu...Omul oricum e foarte intelept (E PE BUNE)...Si cred ca va lua decizia cea mai buna...Daca raspunsul o sa fie nu...Asta e

Comment

Multumim pentru sugestie,o sa evaluam cererea.
            Last edited by Cristi_Xp; 21 July 2008, 01:52.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu mai facem si noi nimic nou sa mai animam forumul?
              haideti cu idei!

Comment

Un sfat...Si o parere in acelasi timp..Sa nu stergeti niciun un thread..Ca am mai vazut pe un forum din Botosani.Nu de altceva dar foarte multa lume are de invatat de aicilea :P
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mai taiati din atotputernicia unor moderatori care se cred moderatori de opinii.

Comment

Bbogdan...
                    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

...Da...(!)

Comment

ce ziceti de un chat sau de un post radio logan club
                        sigpic

Comment

Sugestii

Am vazut dupa ceva timp ca mi-ati inchis topicul! Stiti cum vad eu un site forum , cam asa>
                          - fara sa supar pe nimeni, a mai fost cineva pe la biblioteca?
                          - cred ca munca de adm se aseamana f mult cu cea de arhivist
                          - accesul la informatiile pe care le caut trebuie sa fie f usor, prompt s.a.m.d.
                          - caut ceva legat de "tetiere" si pe masura ce tastez sau caut "in cuprins" inf cautata capata contur
                          - ce Eliade> Adolescentul Miop, bibliotecara acceseaza in cel mai scurt timp raftul "eliade" s.a.m.d. Ea nu numai ca stie alfabetul dar a citit tot ce are pe rafturi
                          - pentru mine un exemplu viu este GOOGLE
                          NU stiu daca am reusit sa ma fac inteles, nu am 5-100 de stele ca user si probabil nu conteaza prea mult ceea ce spun
                          MS!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google