Placa Video PCI Express

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum adica daca am dat jos driverele de la Intel? O sa incerc si cu alt program sa vad daca functioneaza ventilatorul....
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Placa video onboard avea driverele instalate. Acum ca e disabled trebuie curatate driverele vechi, de prin device manger ...

Comment

nu trebuie dat jos nici un driver. doar selectat din bios ca anulezi acea placa, sau sa fie "disabled when pcie present)

Comment

am o intrebare . am pus windows 7 ca sistem si inainte de el pe pc era xp. aveam o placa de captura firewal pentru casete minidv soft cu licenta dedicat pentru xp . cand activam softul si conectam camera din maus comandam camera video si puteam sa fac o editare video neprofesionala dar pentru familie . acum cand vreau sa introduc softul spune ca nu este compatibil cu windows 7 si drept urmare nu mai pot face eitarea video si cam incep sa fac depozit de minidv casete. ce pot face ca pentru placa mea nu exista driver pentru windows 7 si nici nu ma indur sa o arunc , unde gasesc o alta placa cu un programel de editare minidv

Comment

poti folosi windows movie maker pt asa ceva

Comment

bun si captura cum o fac .
              pe softul de xp dadeam un clic si timp de o ora caseta mergea si informatia de pe caseta era inregistrata in calculator in folder dedicat si pe ecran aprea ceva ca vechile filme foto exact aceeasi chestie si puteam sa vad fiecare clip in parte , mai taiam mai bibileam ceva pe la el , iar la final putem finaliza in format dvd sau avi

Comment

asta face si movie maker, in principiu.

incerca sa citesti ce scrie pe chip-ul acelei placi de captura, si cauta driver pt el, nu cu numele placii de captura. incearca la o adicca si cu driverul WDM de xp sau 2000, eventual daca are. de vista.
                Last edited by razvanamza; 30 November 2010, 13:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google