ati auzit melodia lui grasu' XXL - full option?
Sa discutam despre MUZICA
Collapse
X
-
alta piesa bazata pe masini/tuning?
Comment
-
ce de kkt(a nu se considera injuratura, e pe cat se poate de cenzurat) .. si aia de la mafia cu 40 ora .. cand am auzit piesa aia .. radeam de nu ma puteam abtine .. ma ei nici macar nu stiu cu ce se papa tuning`u, dar canta si ei, ma rog, se cearta, despre tuning.
Comment
-
E fainuta melodia...cel putin mie imi place.Dar numa in romaneste sunt melodii bazate pe masini si tuning?Ca astia cam habar n-au...poate ne inCanta si Fizz mai putin cu vreun souundtrack...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ascult in general muzica house, nu am nimic cu cei care asculta manele, ca nu cred ca este om sa nu aiba o manea care sa-i placa, si mai ales aici la Maramu', de mergi pe la nunti, populara,manea,populara,manea,dance, cam asta-i ordinea pieselor ce se asculta,deci nu ma deranjeaza manelele pot sa spun chiar deloc, ba sunt vreo cateva care-mi plac si mie.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Originally posted by Marius_Nuite-ma , aici sunt!Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Normal ma ca am ascultat....DAR fara vointa mea.. adica pe la stop, de la vecinu de deasupra etc. Pt vecini am leac.. Rammstein+150W )
a... si e de rau daca cei care nu agreeaza deloc manelele au devenit exceptii in Romania
PS: Cautati melodia Shareefa feat. Ludacris - I Need A Boss . Probabil e mai veche da e misto ;)Last edited by Marius; 7 February 2007, 01:52.numar secundele
Comment
-
Mai e multe...mai ales daca le iei pe alea din soundtracku de la NFSuri...sau de la Fast si Furious...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
E tare rau piesa asta...
Comment
Comment