Nu stiu daca s-a mai postat asta, da' e prea TARE
Sa discutam despre MUZICA
Collapse
X
-
Nu stiu daca s-a mai postat asta, da' e prea TARELast edited by crististreulea; 20 October 2007, 22:46.:inlove:
-
Eu ascult mai orice inafara de manele
Comment
-
nirvana, guns 'n' roses, metallica, system of a down, smashing pumpkins, radiohead, marlyn masnon, aerosmith, alanis morisette, apocaliptica, BloodHoundGang, bon jovi, Die Krupps, Evanescence, faith no more, garbage, green day, guano apes, H-Blockx, iron maiden, korn, limp bizkit, linkin park, live, Natalia Imbruglia, Nelly Furtado, omu cu sobolani, Nelly Furtado, Papa Roach, praf in ochi, placebo, queen, placebo, r.e.m., rammstein, Red hot chili peppers, robbie williams, The Cranbemikarries, Therapy, tool, The Offspring, staind, vita de vie, vank, u2, deus,
mai vrei? pot dubla lista
recomand noul album: Smashing Pumpkins - Zeitgeist. S-AU REUNIIIIIIIIT!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
cum se numeste melodia lui marlyn masnon care apare in not another teen movie.....si videoclipul ecu niste bagaboante imbracate in iepurasi???Last edited by crististreulea; 21 October 2007, 15:00.
Comment
-
parazitii - slalom printre cretini
acum si tot albumul daca va intereseazaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Paul Van Dyk feat. Jessica Sutta - White Lies
Comment
-
Uitati ce-o sa ascult eu in viitoarea masinuta
Inez - Stronger (Jody Den Broeder Club Mix)
Spit - Falling (Dg Vocal Edit)
Offer Nissim - First Time
Ida Corr vs Fredde Le Grande - Let Me Think About It
Spin Science - Fill your soul (original mix)
Cass Fox - Touch me (spencer and hill mix)
Kaci - Can't Help Myself (Aurora Remix)
Rihanna - Umbrella (Seamus Haji & Paul Emanuel Radio Edit)
Filo & Peri feat. Eric Lumiere - The Anthem (Original Mix)
Andy Duguid feat. Leah - Don't Belong
Guns & Roses - Welcome To The Jungle (Dj Dlg Remix)
Diego Donati vs F and a Factor - The Way I Like (Original Extended mix)
Tiesto Feat Bt - Break My Fall
Star Tattooed & Ava - Make Me High
DADA ft Sandy Rivera & Trix - Lollipop [Radio Edit]
Delerium - Lost and found (dj dan radio edit)
Britney Spears - Gimme More (Kaskade Radio Mix)
si nu in cele din urma preferata mea din momentul asta :
Vinny Troia feat. Jaidene Veda - Flow (Gareth Emery Remix)I don't drive fast...I fly low !!!
Comment
Comment