Ce masina va doriti dupa logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce masina va doriti dupa logan?

Daca maine ati avea aproximativ aceiasi suma de bani, ce masina ati alege?

Tot logan sau altceva?

* da sau nu... si daca altceva, ce?

i-mi place mult loganul nu pot sa spun nimic....dar totusi i-mi place si kia ceed

Comment

Atentie, vorbim de aceiasi BANI!!! S-a mai discutat, ceed si logan nu sunt la aceiasi bani. Va rog!

Cand am zis aproximativ, ma refeream la 2, 300 de euro +/-
      Last edited by iuli81; 4 December 2007, 17:59.

Comment

tot logan as alege.
        ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

La aceeasi bani as alege Logan, de fapt, nici nu ai ce alege altceva. O straina la aceeasi bani e cheala comparativ cu loganu' si nu se merita sa dai banii pe ea.

Comment

Stiu Sp!ke dar mi s-a parut interesant sa vad ce zice lumea! Iti poti alege multe masini la banii aia dar clasa mica sau varza.

Comment

Daca e vorba pe asa....LOGANIST PANA LA MOARTE...sau nu chiar
              Last edited by Cristi_Xp; 4 December 2007, 20:24.

Comment

tot logan as alege..si asta cred ca o sa aleg..ori un sandero ori un SUV...asta cand o sa apara...si or sa se mai ieftineasca..adica peste vreo 5-6 anisori....pana atunci loganasul care il am
                0.9 tce SL plus

Comment

eu as alege 1.6 16 v ,dar in banii astia daca se scoate taxa de inmatriculare pot sa imi aduc un CLK 230 kompressor ,si sa raman cu bani de tuning
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

tot logan dar poate un Prestige 1.5DCi/85CP
                    Captain of the black pearl

Comment

La aceiasi banuti, tot un Logan, desi Sp!ke are dreptate . Si tot tractoras (diesel), cea mai dotata varianta . Pentru cei cu MCV , au alte obtiuni ca ei au valori mai mari la masina.
                      Cu stima , FLO,
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Floryn, nu stiu daca MCV-isti au si alte optiuni. Eu am innebunit vre-o trei saptamani facand configuratii de masini. La 13000 iepuri nu gaseam altceva mai bun. Exemplu: Peugeot 207 la nivelul unui MCV Laureate 1.5 DCI 85hp cu ABS si MP3 imi iesea.. 18000, Skoda Fabia 14500; Skoda Octavia 15700; Fiat Grande Punto 15000; Renault Megane Bicorp 15500, doar Clio 3 se apropia 13700 (dar nu-mi place... deh fiecare cu piticii lui), Megane Sedan 16300... asa ca... MCV-ul sa traiasca!. mentionez ca astea erau preturile la nivelul lunii august 2007, acum nu mai stiu se poate sa fi suferit modificari.

Comment

si eu tot mcv-ist si am votat tot logan deci spike a zis tot ce aveam si eu de zis

sigpic

Comment

La banii astia (9.000-10.000 euro) tot Logan as alege. Nu imi place sa fac rate la o masina mai scumpa, mai bine o platesc toata si iau Logan.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am vrut sa subliniez ca voi cei cu MCV va apropiati mai mult de adevar decat alti. Una e 13k epuroi si alta 10k, nu?
                              Cu stima, FLO.
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google