Ce masina va doriti dupa logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu as vrea ceva mai sigur si doar un pic mai mare pentru ca utilizez masina ca taxiu.sa fie neaparat noua si pe benzina ca e mai ieftina.
    am vazut ca megane are reducere 2500e si Lacetti costa 12000e (Elite plus).
    vad ca loganul nu face reducere.
    astept sa vad un crash test cu Lacetti pentru ca nu sa facut inca vreunul.

Comment

Am citit intr-o revista auto ca nu prea-si merita banii(Lacetti)in comparatie cu Loganul
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

megane clar e mai sigura.Lacetti imi inspira o eleganta sau nu stiu ce ma atras.probabil dotarile si motorizarile care sunt toate 16v:1.6(109ps)1.8(122ps)dar si faptul ca ofera 3 ani garantie si 6 pentru caroserie
        voi vedea la anul unde va fi cea mai importanta reducere

Comment

Eu dupa ce scap de rate la asta pe care o am (LOGAN) am sa o si schimb pe alta (tot LOGAN binenteles) dar cu dotari mai multe. Sunt multumit de ia, desi altii au cam dezapreciat LOGAN-ul. O masina noua tot masina noua este orcine ce ar zice.

Comment

Eu la aceeasi bani mi-as lua exact ce am acum (1.6 16V inclusiv culoarea gri platine). Sunt chiar mandru de masina mea cu care am schimbat parerea multor oameni in ceea ce priveste Loganul (la toate capitolele).
            Last edited by crististreulea; 12 December 2007, 12:45.
            sigpic

Comment

masini personale am avut dacia 1300, 1310, olcit trs, iar acum am logan ambition dci 2007 de care sunt foarte multumit. nu intelegeti ca nu am condus si altele (matiz, cielo, opel, ford,) dar la aceiasi bani pe care eu i-am dat pe aceasta masinuta "full" nu gaseam o alta in clasa ei cu aceeasi motorizare si dotari asemanatoare. Si m-am invartit ceva! Acum daca ar fi sa am banii dati si ar fi sa aleg din nou eu tot logan diesel as lua!
              Logan - siguranta si incredere!

Comment

eu mias dori un subaru impreza sti sau un evo x sau un ford wrc sau o sa ma trezesc din vise si cind o sa apara logan 4 x 4 o sa imi iau logan
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

loganul e fiabil dar cred ca doar conducerea firmei dacia nu e competenta pentru a scoate pe piata un model mai bine echipat.ar avea nevoie de un climatronic si multe alte imbunatatiri.
                  de fapt si renault are pe piata de multa vreme megane-ul si am auzit ca abia la anul apare hatch-ul nou.

Comment

Originally posted by virtualmansorin
                    eu mias dori un subaru impreza sti sau un evo x sau un ford wrc sau o sa ma trezesc din vise si cind o sa apara logan 4 x 4 o sa imi iau logan
                    ce frumos visezi

Comment

Originally posted by virtualmansorin
                      pai bine, mah, sorine...sa tradezi tu loganu? si eu cand am zis ca probabil tot logan, ma gandeam la bani, dar daca e pe vise, atunci vreau si eu o lancia delta s4 sau un audi sportquattro s1/e2...mai ales dupa ce-am aflat ca vechitura aia de sportquattro de acum 20 de ani i-a dat-o lui ferrari enzo la sprintu de la 0 la 100km/h ) nici nu vreau sa ma gandesc ce i-ar face lu' impreza sau lu' focus...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Desi "DACIA" m-a dezamagit foarte tare, inca sunt multumit de alegerea pe care am facut-o!
                        Deci...tot logan as alege
                        "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

Comment

daca e sa o luam dupa vise as vrea si eu un Porsche Cayman S sau un BMW M3

Comment

Ce masina va doriti dupa logan?

eu nu vreau sa parasec clubu dupa ce vind VDO-u asa ca o sa imi cumpar un LOGAN CUP si ca masina de strada vreau un VOLVO S80 ca mam dat azi cu unu si nu se compara sentimentu ala nenorocit de siguranta si de avion (stiti cu totii ce interioare au nebunii aia de suedezi) cu nici o alta masina si era automata sau secventiala dupa preferinta deci am putut sa conduc si cu picioru rupt e super tare
                            sigpic
                            NEVER FORGOTTEN

Comment

as vrea un jeep urmatoarea masina...sau bmw seria 5..poate un opel astra gtc

Comment

mai tin golanul 1-2 ani maxim...dupa care il vand si cu banii pe care-i mai strang sper sa fac rost de-un 407..daca nu nou..cel mult 1-2 ani vechime...(acum...nu ca nu mi-as dori si eu un Q7 sau un seria 7..dar incerc sa fiu cat de cat realist)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google