Subaru forester sau subaru legacy. clar subaru, dar nu impreza, ca nu vreau sa mor prin pomi sau pe sub camioane
Ce masina va doriti dupa logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Csebalyn se vor schimba lucrurile
azi am testat un MCV 1.5 DCI 85cp,nu-mi place nu trage ..parca e ca ala de 1.4 cel putin nu imi place si curand as vrea sa iau o masina dar nu stiu de care .. SH sau tot noua
daca e sa fie noua optez pt prestige !! 1.6 16v :xIts just a car ...
Comment
-
Fara dubii... am spus si o mai spun! Logan daca e sa fie Prestige
Comment
-
Radu, in rromania (n-am gresit, chiar asa am vrut sa scriu numele tarii) nu se va schimba niciodata nimic. din anul 1300 incepand am "stat capra" cand la unul, cand la altul. moluste, popor fara coloana vertebrala. ne "mulam" pe situatie si asteptam sa ne rezolve altii problemele. deci nu, asta cu schimbatul chiar n-o cred. argument: sandero e net superior loganului? Mai ieftin, mai dotat, mai fiabil? Da-mi voie sa am "serioase indoituri".
deci "NU!" altei dacii la mine in curte, cu riscul de a fi tepuit la reprezentantele rromanesti ale unei masini straine.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....B MW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BM W....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW ....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW. ...BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW.. ..BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW....BMW... .BMW....BMW....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Dupa Logan Laureatte 1.4 am vrut Prestige . Mai imi doream un Focus , un Mondeo , un Mitsubishi Evo Lancer .
Apoi Seat Cordoba . Vazut , neplacut , renuntat .
Apoi Skoda Octavia . Nu prea imi place de fapt . Asa ca am renuntat .
Apoi Renault Megane . Neplacut pt ca este fabricat in Turcia .
Apoi Astra Classic 2 . Nu prea eram incantat , totusi este un model vechi si cam anost .
Apoi am citit undeva pe net Chevrolet Lacetti . Cautat preturi , dotari , citit o luna pe gmclub ( pe forumurile fiecareia in parte am stat 3 luni in total ) , incantat , cumparat .Misto .
Ps : Toate motor doar 1.6 16.V .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment