Ce masina va doriti dupa logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masina urmatoarea Logan 1,6 16v.

Comment

Daca e sa fiu on topic...Un Prestige,1.5 DCi, 85 cp; evident, ca dupa...Ma duc pusca sa ii dau in nas cu jar (a se citi "remapare")
      Daca e sa visez puuuutin...Noul model de Ford Mondeo (imi place la nebunie ford iar estetica acestui model ma duce pe culmile extazului cu o doza onorabila de realism.)

Oare mai e, inca...Cea mai buna masina, cea pe care o ai?
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Dupa ce vand loganu urmeaza un Mitsubishi Eclipse nou nout
        sigpic

Comment

Logan-urile tot nu le-as vinde, dar mi-as mai cumpara un Peugeot 205 GTI.
          Attached Files
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

As tine Logan-ul care il am acuma,dar pe langa as cumpara un Renault Megane negru cu piele alba,full option!!
            Este visul meu!!!!

Comment

Exact ca in visul tau am facut eu.Loganelul nu l-am vandut,dar mi-am luat un megane sedan 1.6 16v full-option.Nu e neagra ci albastru indigo iar tapiteria e din piele bej.

Comment

E mare diferenta intre ele,asa-i??

Comment

Normal ca este.Dar iti spun sincer ca "Albinuta"mea(loganul) mi-a ramas la inima.M-am atasat enorm de ea.

Comment

Megane 1.6 16v bicorp sau Peugeot 308, nu conteaza motorizarea la Peugeot.

Comment

• In ordinea preturilor : asta as alege ....Depinde cati bani as avea
                      Logan 1.6 16 v
                      KIA PRO cee`d
                      Skoda octavia 2 ( sau RS ) 2.0 TDI sau FSI
                      BMW seria 3 ( 2.0 sau 2.5 )
                      TOYOTA land-cruiser
                      sigpic

Comment

• Si KIA ala imi trage cu ochiul!!
                        Are foarte multe dotari chiar la varianta standard!!!

Comment

• Fiat sedici sau nissan quashquai... Una din astea 2... Probabil ca la anu' o sa trebuiasca sa mai platesc inca un loc de parcare
                          Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                          sigpic

Comment

• Dupa asta.. As vrea un logan 1.6 16v sau bmw .. Masinile mele :x
                            Its just a car ...

Comment

• Cam asta as vrea eu sa o am....Mitsubishi

Comment

• Tot dacia as alege dar tinand cont ca masina mea e relativ noua (3500km) , probabil pana o vand se mai scoate ceva de la Dacia. SUV-ul sa speram. Daca nu , urmatoarea va fi un sandero clar.
                                Nu mi-as alege o masina mica tocmai pentru ca Logan a fost facut cu aglomeratia urbana in gand. De aici si fundul mare. Insa e cu jumatate de metru mai mica decat multe alte masini care ofera acelasi spatiu interior si aceeasi capacitate la portbagaj. De asemenea se manevreaza foarte usor prin oras, pe stradute etc. Deci clasa mica nici nu ma gandesc.

Insa sandero imi face cu ochiu, chiar daca are portbagajul mai mic
                                Daca nu, logan II pentru cand apare (2009 sau 2010)

P.S. La pretul unui prestige +/- 2-3 mii de euro as putea alege un Megane, care e practic logan mai confortabil si mai sigur. Nu stiu ce sa zic, au avut niste promotii interesante in ultimul timp la renault
                                Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                                Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google