Masina urmatoarea Logan 1,6 16v.
Ce masina va doriti dupa logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca e sa fiu on topic...Un Prestige,1.5 DCi, 85 cp; evident, ca dupa...Ma duc pusca sa ii dau in nas cu jar (a se citi "remapare")
Daca e sa visez puuuutin...Noul model de Ford Mondeo (imi place la nebunie ford iar estetica acestui model ma duce pe culmile extazului cu o doza onorabila de realism.)
Oare mai e, inca...Cea mai buna masina, cea pe care o ai?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Logan-urile tot nu le-as vinde, dar mi-as mai cumpara un Peugeot 205 GTI.Attached Filessigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Tot dacia as alege dar tinand cont ca masina mea e relativ noua (3500km) , probabil pana o vand se mai scoate ceva de la Dacia. SUV-ul sa speram. Daca nu , urmatoarea va fi un sandero clar.
Nu mi-as alege o masina mica tocmai pentru ca Logan a fost facut cu aglomeratia urbana in gand. De aici si fundul mare. Insa e cu jumatate de metru mai mica decat multe alte masini care ofera acelasi spatiu interior si aceeasi capacitate la portbagaj. De asemenea se manevreaza foarte usor prin oras, pe stradute etc. Deci clasa mica nici nu ma gandesc.
Insa sandero imi face cu ochiu, chiar daca are portbagajul mai mic
Daca nu, logan II pentru cand apare (2009 sau 2010)
P.S. La pretul unui prestige +/- 2-3 mii de euro as putea alege un Megane, care e practic logan mai confortabil si mai sigur. Nu stiu ce sa zic, au avut niste promotii interesante in ultimul timp la renaultLogan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
Comment