If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu 2 zile in urma am avut un drum pina la Galati si m-am mirat cate masini s-au rasturnat,au cazut in sant,craci de copaci si gheata cu care cad din senin.(intre Ianca si Galati).Aveti grija cum manipulati masina.(majoritatea loganuri iesite dupa sosea)
Majoritatea Loganuri pentru ca sunt multi posesori de asemenea masini.Acum mai depinde si cu ce au incaltat masina.Eu cunosc foarte multi posesori de masini care merg cu niste gume...slick-uri.Mau au si pretentii sa iasa din orice situatie cu masina echipatata asa.
prudenta, distanta intre masini, viteza adaptata la drumuri inghetate, polei, ceata, chiciura si chiar ploaie, pe multi nu-i intereseaza, altii nici nu vor sa auda iar altii nu cunosc ca exista legislatia, reguli, principii si respect in trafic. eu pot si respect, altul de ce nu?
Sa aveti grija si la amatorii care aduna crengile cazute .(ce face saracia din om,amaratii aduna lemnele pt foc).La un moment dat am dat sa depasesc un opel vechi cu insemnele pe spoiler(Lucian ,BR) si dobitocul a accelerat in momentul depasirii.(cea crezut omul ,il depaseste un Matiz?)
Eu nu inteleg de ce tot timpul autoritatiile sunt surprinse pe neasteptate de iarna...
Si anul trecut ma uitam la stiri, citeam in ziare, a venit din nou zapada, drumurile au fost necuratate sau intanplat accidente si autoritatile declara ca ei habar nu au avut ca defapt este iarna si ca asa ceva se poate intampla. Nu ar fi normal ca din decembrie pana la sfarsitul lui feb. sa fie tot timpul in alerta si sa colaboreze cu statiile meteo?
offtopic,zice la stiri nea Traistariu ca si el nu o asteptat sa vina iarna asa de repede si l-o luat pe nepregatite. Ce sa mai asa sunt unii romanasi, increzuti si fuduli.
ps.scuze de off
exact in Ianca pe 02.01.2011 a avut loc un accident urat in care s-au implicat 5 masini. probabil pe fondul neatentiei, deoarece carosabilul era uscat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment