Gheata Pe Carosabil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gheata Pe Carosabil

Cu 2 zile in urma am avut un drum pina la Galati si m-am mirat cate masini s-au rasturnat,au cazut in sant,craci de copaci si gheata cu care cad din senin.(intre Ianca si Galati).Aveti grija cum manipulati masina.(majoritatea loganuri iesite dupa sosea)
    AC/DC- RIDE ON

Majoritatea Loganuri pentru ca sunt multi posesori de asemenea masini.Acum mai depinde si cu ce au incaltat masina.Eu cunosc foarte multi posesori de masini care merg cu niste gume...slick-uri.Mau au si pretentii sa iasa din orice situatie cu masina echipatata asa.

Comment

Cand e polei daca nu esp nu e f greu sa ajungi in decor daca nu circuli cu maxima prudenta...de fapt si cu esp.
      Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

s-a stiut ca in zona asta a fost polei pe jos. si primariile si soferii au stiut, dar pe degeaba.
        sigpic

Comment

mai tine si de sofer,de adaptarea vitezei ... uni abia asteapta putin polei sa se puna de-a latu

Comment

deviza L.C aici toti suntem prieteni!

prudenta, distanta intre masini, viteza adaptata la drumuri inghetate, polei, ceata, chiciura si chiar ploaie, pe multi nu-i intereseaza, altii nici nu vor sa auda iar altii nu cunosc ca exista legislatia, reguli, principii si respect in trafic.
            eu pot si respect, altul de ce nu?
            lipsa text

Comment

Originally posted by flavinho View Post
              Cand e polei daca nu esp nu e f greu sa ajungi in decor daca nu circuli cu maxima prudenta...de fapt si cu esp.
              Sa vezi ce cerculete faci cu tot cu ESP daca nu ai anvelope adecvate si te crezi la raliu, pe sosele...
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ESP ul ala te salveaza si el la o viteza decenta pentru stare in care se afla drumul.

Comment

Sa aveti grija si la amatorii care aduna crengile cazute .(ce face saracia din om,amaratii aduna lemnele pt foc).La un moment dat am dat sa depasesc un opel vechi cu insemnele pe spoiler(Lucian ,BR) si dobitocul a accelerat in momentul depasirii.(cea crezut omul ,il depaseste un Matiz?)
                  AC/DC- RIDE ON

Comment

@q_acdc daca il vad prin braila ii transmit ceva de "dulce"?
                    sigpic

Comment

Eu nu inteleg de ce tot timpul autoritatiile sunt surprinse pe neasteptate de iarna...
                      Si anul trecut ma uitam la stiri, citeam in ziare, a venit din nou zapada, drumurile au fost necuratate sau intanplat accidente si autoritatile declara ca ei habar nu au avut ca defapt este iarna si ca asa ceva se poate intampla. Nu ar fi normal ca din decembrie pana la sfarsitul lui feb. sa fie tot timpul in alerta si sa colaboreze cu statiile meteo?

Comment

offtopic,zice la stiri nea Traistariu ca si el nu o asteptat sa vina iarna asa de repede si l-o luat pe nepregatite. Ce sa mai asa sunt unii romanasi, increzuti si fuduli.
                        ps.scuze de off

Comment

iarna se recomanda de preferat anvelope de sozon, nu e de gluma. conduceti prudent!

Comment

exact in Ianca pe 02.01.2011 a avut loc un accident urat in care s-au implicat 5 masini. probabil pe fondul neatentiei, deoarece carosabilul era uscat.
                            sigpic

Comment

iata si una dintre masini implicata in accident
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google