Salut.A folosit cineva acest produs ? ca tot face reclama dimineata pe la diferite posturi de televiziune.Numai bine
VS Platinum
Collapse
X
-
Eu am folosit VSPlatinum.....dupa ce il dai pe masina iti da un luciu frumos....nu am apucat sa dau decat o singura data cu el pe masina ....am sa ii mai dau acum,ca tot a venit caldura...eu unu sunt multumit....siliconul lichid pentru interior e super...ii da un aspect de nou si miroase super....1.5 DCI 70 CP Ambition `07 + resoftare = 85 CP
-
eu unul l-am comandat anul trecut si am dat 140 ron.In banii astia au intrat 2 bidonase de solutie protectoare vopsea,un bidonas solutie pentru bord,un bidon pentru parbriz,un bidon pentru curatat jentile,si inca unul "curatat insecte".Sincer este o investitie buna avand in vedere ca acea solutie cred ca i-mi va ajunge 2 ani,am dat o singura data iar rezultatul este (cum a zis si monk) unul foarte bun.Gainatul nu se ia ca in reclama dupa o singura trecere cu carpa dar se ia
Comment
-
Comment
-
dar polish pt zgarieturi nu are ?ca in reclama arata cum astupa orice zgarietura chiar si cele mai adanci.Acum pretul este de 150 lei asa scria azi dimineata.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
cu prima ocazie il voi intreba, oricum la bani astia ce pretentie ai...
Comment
Comment