180 km/h pe E85 intre Buzau si Ramnicu Sarat si 170 km/h intre Urziceni si Buzau aproape de Mihailesti. Limitarea mi-a intrat la 163 cum scrie la carte, dar dupa 20-25 secunde la 163 a inceput sa se miste turometrul si peste 3750 rot/min si a urcat lent pana la 4200. Nu am mai avut unde s-o mai duc, ca s-a trezit un bou cu un Astra Caravan de prin '95-'96 sa plece de pe banda a I a in banda a II-a fara semnal si fara sa se asigure si a trebuit sa franez destul de serios. Traiasca ABS-ul ca altfel era prapad, il luam din lateral si veneam si "pachet" cu inca 3 masini la 170 si distanta cam de 100 m intre ele, iesea un carambol de zile mari.
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce limitare dom'ne? Ca motorul n-are nici o limitare, aia e o "limitare naturala" ca sa zic asa. Mai mult nu mai poate el.
Comment
-
la relantiv stie cineva la cate turatii decupleaza automat? am auzit ca la 4900 ii adevarat?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mai bine zis e o limitare din UCE injectie, care trimite semnal catre pompa de injectie si aceasta opreste injectia de motorina, in cazul nostru. Si limitarea la dCi-uri e la 5000 rpm, dar se poate mari prin chiptuning.
Comment
-
Si. care ar fi avantajul? daca ar fi marit? si pana la cat se poate mari?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
haideti sa ma bag si eu putin in seama...
Pe viitor cand mai dati top speeduri,sa specificati si dimensiunile la cauciucuri...eu am constatat cu astea de iarna ca imi indica cu vreo 5-8 km/h in plus ,bine ca nu m-am lamurit cu un radar)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cauciucurile standard Continental Eco Conti 3 185/65 R15 presiune 2.3 fata 2.2 spate iar indicatiile sunt corelate cu cele de pe un Ford Focus si un Renault Megane II, cu care am mers grupat. In curand o sa iau un GPS si ma lamuresc care este abaterea. Si inca nu e timpul pierdut sa primesc vre-o "felicitare" de la Politia Rutiera....sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
@SoNyKeL ) ce esti rau ma cu baiatu)
si.. @Cristi_Xp cum ai constatat??LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRevla relantiv stie cineva la cate turatii decupleaza automat? am auzit ca la 4900 ii adevarat?
ecu injectie "stie" sa "taie" motorul la o singura turatie sau la niciuna, la unele modele de chip-tuning.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
asta are o tr in plus dupa a cincea)
.... nenea KeanuRev sa ne spui si noua cand dai a sasea ce se intampla te rugam frumos...
PS: Oare are masina? .... are permis?Last edited by mdi_pro; 12 December 2007, 00:07.
Comment
-
eu nu ma laud cu loganul meu decat cu 184km/h.....bine nu ma intereseaza viteza maxima ci accelereatia masina undeva de la 110,(mai sunt ingineri care vad logan care da flashuri si nu vor sa se dea si forteaza masinile aiurea ) ,si face treaba masina ....pana la 160 se duce bine dupa mai lent.... in fine curand si un filmulet...inca nu am descarcat telefonul.....sarbatori fericite....allthe best..JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
cred ca ar trebui sa mergeti cu astia de la descarcerare o saptamana cel mult si o sa va schimbati parerea despre viteza
si eu cand eram mai tanar tot asa eram; cine are masina ca a mea, 150-170 pana am vazut cateva accidente si mi-a trecut
foloseste edit si scrie in limba romana!!!Last edited by 2fast4u; 13 January 2008, 18:32.ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
Comment