Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cand va e frica atunci va pierdeti cel mai repede sau cand va speriati (nu vb din propria experienta :d)
    Its just a car ...

Comment

• Am condus Loganul propriu cu 120Km/h max., Renault Megane 2 dci cu 155Km/h si cam atat...cu seful meu la volan am "zburat" cu 180Km/h cu Meganu'

Comment

• si eu am avut ocazia sa ating cu dci-ul meu mcv viteza de 160km/h si am avut norocul sa prind si unpic de panta unde am ajuns la 180 km/h atata nu cred ca mage mai tare

Comment

• azi mi-am luat permisu ... cu dacia 1410 100 in oras mai mult de atat nu am putut ca erau tot canale si capat de linie dreapta : o sa vad si cu loganu cat iau .. maine
          Its just a car ...

Comment

• Cu Loganul meu...putin peste 170 km/h....cu Corvette (400 si ceva de cai) 230 km in treapta a 4a (are 6 trepte) si nici nu se simtea!Ma rog....masina asta da PUF cam la tot ce se poate cu foarte putine mentiuni!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• In BUCURESTI vom ajunge sa mergem cu max 30 km/h
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• 130 cu loganu deocamdata mai mult nu am avut unde
                Its just a car ...

Comment

• eu cu dacia mea 1310 am mers cu 140 km/h,pur si simplu decolam) senzatii tare volanul trepida tare,si cel mai mult am mers k 250 cu un motor,pe centura orasului,
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

• 160 de km/h ieri spre Galati. Masina goala si era sa fac pe mine cand a facut unul o depsire in fata mea. Asa ca am lasat-o la 110.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by bodyn View Post
                      eu cu dacia mea 1310 am mers cu 140 km/h,pur si simplu decolam) senzatii tare volanul trepida tare,si cel mai mult am mers k 250 cu un motor,pe centura orasului,
                      cea mai tare senzatie .. pe motor simti viteza )
                      Its just a car ...

Comment

• Originally posted by blanc View Post
                        Nu prea are importanţă cat de rapid esti dar aş face un topic de genul "Câtă răbdare aveţi?" pentru că odată fiind plictisit am vrut să merg şi eu legal şi am ajuns la suuuuperperformanţa de a face 28 km în aproape 40 minute.
                        Şi de curiozitate a făcut cineva un calcul de genul Constanţa-Timişoara respectând regulile în vigoare cam în cât timp se face?
                        Sincer cred că-ţi trebuie 2 zile
                        da si yo am facut 20 de km in 2 ore din pipera pana la dimitrov asha ca nui mare probleme rabdarea!!!!!!si viteza maxima cu loganu am prins 186km/h cu 1,4!!!!

Comment

• 170km/h maxim am mers eu...si mai aveam oleaca de loc...deci duce pan`n maxim 180..am un prieten care a mers cu aceeasi motorizare 1.5.70 cp cu 182km.h...mai mult pauza.

Comment

• Oltcit 1.1 -145km/h
                            Supernova - 175 km/h ( pe bord )
                            Ford focus 1.6 100 cp - 160km/h
                            Logan 1.6 16v - 150km/h
                            Skoda fabia 1.2 64 cp - 160 km/h
                            Precizez ca la ford si logan, vitezele nu sunt top speed ci cu atat am mers eu maxim.

Comment

• Cu loganul am prins max 190 kmh si mai mergea(nu sugerez la nimeni sa incerce fara suspensii sport,la cea maimica denivelare parca se ridica de la pamant),dacia 1410 break 160kmh in panta(in rest nu trecea de 140),Opel ascona 1977,hidramat,1900 cc 180(nu eu la volan ci un kamikaze)
                              Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• ...vitezele sunt cele afisate pe ceas(bord):

- loganu' din semnatura 180km/h
                                - skoda octavia 2 1.9 tdi - 220km/h
                                - new hyundai accent 1.5crdi 16v - 200km/h
                                - hyundai accent 1.3 sohc 12v - 180km/h
                                - dacia solenta 1.4mpi - 190km/h
                                - dacia berlina 1.4 - 160km/h
                                - opel astra classic 2 1.6 16v - 200km/h
                                ...s.m.d.

Comment

Working...