cand va e frica atunci va pierdeti cel mai repede sau cand va speriati (nu vb din propria experienta :d)
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu Loganul meu...putin peste 170 km/h....cu Corvette (400 si ceva de cai) 230 km in treapta a 4a (are 6 trepte) si nici nu se simtea!Ma rog....masina asta da PUF cam la tot ce se poate cu foarte putine mentiuni!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by blanc View PostNu prea are importanţă cat de rapid esti dar aş face un topic de genul "Câtă răbdare aveţi?" pentru că odată fiind plictisit am vrut să merg şi eu legal şi am ajuns la suuuuperperformanţa de a face 28 km în aproape 40 minute.
Şi de curiozitate a făcut cineva un calcul de genul Constanţa-Timişoara respectând regulile în vigoare cam în cât timp se face?
Sincer cred că-ţi trebuie 2 zile
Comment
-
Cu loganul am prins max 190 kmh si mai mergea(nu sugerez la nimeni sa incerce fara suspensii sport,la cea maimica denivelare parca se ridica de la pamant),dacia 1410 break 160kmh in panta(in rest nu trecea de 140),Opel ascona 1977,hidramat,1900 cc 180(nu eu la volan ci un kamikaze)Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
...vitezele sunt cele afisate pe ceas(bord):
- loganu' din semnatura 180km/h
- skoda octavia 2 1.9 tdi - 220km/h
- new hyundai accent 1.5crdi 16v - 200km/h
- hyundai accent 1.3 sohc 12v - 180km/h
- dacia solenta 1.4mpi - 190km/h
- dacia berlina 1.4 - 160km/h
- opel astra classic 2 1.6 16v - 200km/h
...s.m.d.
Comment