Originally posted by 2fast4u
View Post
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
-
Originally posted by felixb View PostIn BUCURESTI vom ajunge sa mergem cu max 30 km/h
100 pe splai , 110 pe timisoarei.. da acu mam mai cumitit... un pic ca ma prins cu 69 pe timisoarei si cu 97 in alt oras... abia astept luna martieturbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Ce nasol e sa depasesti cu ~140km/h o coloana de masini si din coloana sa iasa o Dacie care are maxim 80km/h. Sarumana nenea Bosch pentru ABS si sarumana BMW pentru franele cu raspuns uimitor. Lasati-o mai usor ca nu e de joaca.
pese, am aflat azi: Pasagera din dreapta are o vanataie de la centura. )Last edited by Marius; 11 February 2008, 14:26.numar secundele
Comment
-
Am Logan 1.5 dci 85 cp si carnet de aproximativ 3 saptamani ... azi cu ocazia excursiei loganistilor din constanta am iesit si eu din oras inspre mangalia. Am mers de cateva ori cu peste 120 Km/h si mi-am dat seama ca ar fi putut mai mult pentru ca nu eram cu pedala la podea, insa vremea (extrema) de pe litoral si prietena din dreapta ma indemnau sa incetinesc . Deci momentan nu pot votaFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
pt inceput eu zic s-o lasi la 120-130, esuficient daca ai carnet numa de 3 saptamani...stai sa te inveti cu masina, s-o cunosti, si-apoi n-ai decat sa vezi ce poateDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu ma credeti stiu, nu am poza pentru ca eram isngur in masina :| , dar 192km/h cu o leganza motor-2000 -133cp (masina tatalui meu) ma luasem cu un tuareg pe drumul piatra-neamt - bacau, undeva in zona dumbrava rosie-savinesti sa intamplat povestea, dar numai pt 2-3 min am mers asa ca imi era frica sincer, oricum credetima ca la cat de mare e lganza si cum se aseaza se simtea viteza de 192 dar putin tare putin
jos e poza cu masinuta .. (urmatoarea data cand o iau o sa incerc sa merg cu atat si sa fac poza) sincer nu are nici un rost sa va mint... poza e de aprox 2 ani, inca mai era semnu de incepator la parbriz - iar cu tatal meu acum, aproximativ 3 ani cu un opel vectra A de 2000 16v , nu stiu sincer cati cai.. ma duceam la mare (familie) si sa luat cu un calibra, am vazut 209km/h in bord la vectra mai mult nu putea.. tare senzatiaAttached Files
Comment
-
160km/h (pe ceas) ... mai mult nu a putut mcv-u (asta e, mi-am luat o caramida nu un bolid de viteza) ... destul de multumit ...
Comment
-
Logan 1.4 pe autostrada 200 , nu stiu daca a fost eroare de km dar am ramas putin uimit luand in considerare ca eram 5 persoane in masina + butelia de gaz adica inca o persoana!
Acum zilele astea fac rost de poze si sper sa pun si poze sa ma creada lumea.sigpic
Comment
-
200 cu 1.4mpi si incarcata e cam dubios nu zic ca nu te cred dar mi se pare cam mult ... si daca mai imi spui ca mergeai si pe gaz e direct tom si jerry.
Mie unu mi ar fi cam "ciudat" sa merg cu loganul dansator cum este el cu 200km/h(asta in cazul in care ar prinde 16v viteze de genul).
Dar la vara cand o fi frumos de tot pe bucuresti-pitesti am sa incerc si eu pret de 5 km sa vad ce senzati te incerca la 180km/h.
P.S. 120km/h mi se pare cea mai buna viteza de croaziera pe autostrada la volanul unui logan ... ai parte de un consum decent si o viteza de rulare sigura (la 120 mai poti evita cate ceva daca este cazul mai poti controla masina in caz de forta majora).sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
de acu incolo bagati viteze macar cu poza la ceas ... ca sa nu fiu pretentios si sa cer poza la gps
Comment
Comment