Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SUPERCAR View Post
    cristi laso mai moale ca inca e in rodaj ...sau numai e?
    Nu mai este in rodaj ... adica am peste 1500 Km facuti ... rodajul e pana la 1000 , nu?
    For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• am fost ieri la ploiesti si am depasit multe masini
      dar cea mai mare performanta am obtinuto pe dn1
      cu antiradar am mers sportiv
      e posibil sa primesc veo amenda din cauza camerelor montate pe dn1 ,pe care antiradarul nu le simte?
      sigpic Alexandria

Comment

• Originally posted by cristi View Post
        Nu mai este in rodaj ... adica am peste 1500 Km facuti ... rodajul e pana la 1000 , nu?
        e bine atunci,la benzina rodajul e pana la 1000km la diesel 1500km

Comment

• hmmm ... i-am dat cei 145 cand aveam vreo 1300 km facuti ... sper sa nu am probleme cu consumul sau mai stiu eu ce ... acum nu am nimic sa ii reprosez , aici in constanta imi consuma 5,8 si consumul de la galati la constanta imi aratase 4,2 ...eu zic ca e bine ... mersi supercar
          For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• 185 cu toata familia in masina si mai tragea!!!(5 pers + bagaje).
            Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
              am mers cu 160 pe autostrada , dar defel 120 e viteza mea............la 200 la ora nici o masina nu are stabilitate
              Exista o hergelie de masini care sunt perfect stabile la 200, 200+ km/h!Daca te referi la abordarea virajelor la aceste viteze...aia e altceva!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Intrucat recordurile de mai sus,incalca legea,si intr-un fel topicul in sine instiga la incalcarea legii,se inchide !
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google