Vad ca nu a prins la "public" topicul asta. Pe alte forumuri s-au deschis astfel de topicuri care ii interesau pe multi si s-au inchis imediat... Dar aici unde ramane deschis vad ca nu intereseaza pe nimeni.
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pai noi care am fost si suntem interesati, am postat deja .. eu am spus ca ma abtin pana nu conduc logan .. 180 a fost viteza mea max la volan si 200 cu un prieten
Comment
-
Dar nu lui ii face dosar penal.)
Comment
-
Domnilor, exista 2 tipuri de viteza maxima, si anume:
Viteza maxima constructiva (cea declarata de constructor) reprezinta viteza maxima cu care poate rula automobilul in conditii de siguranta a motorului si a dinamicii.
Viteza maxima care se poate atinge cu respectiva masina inseamna viteza in momentul in care fortele de rezistenta la rulare (amintim aici rezistenta aerului si alte forte de frecare) devin egale cu forta efectiva de tractiune a masinii (pentru aceasta conteaza puterea motorului, etajarea raportului din cutia de viteza, greutatea). In general cam orice masina stock si in stare tehnica buna poate depasi viteza declarata de contructor cu ~5-10 km/h (reali). NU mai mult. Si asta pe suprafata de rulare perfect plana si fara influenta vantului! In cazul in care este ajutat de vant din spate si drum inclinat sau pe dyno, se poate merge pana ii este taiata alimentarea cu combustibil.
Comment
-
Despre mine nu pot sa zic nimic ca masina mea vine cam in doua zile dar am mers acum de curand de la Bucuresti la Alexandria cu un nene care mergea constant cu 160/h, logic unde se putea, nu in localitate. 1.5 70 de cai. Mi-a aratat ca masina lui merge si cu 180, nu mi-a venit sa cred cat de stabila e masina la orice viteza si era si ceva vant. (Varianta echipata complet). Oricum nu stiu cum se mai face ungerea la 160 constant, dupa parerea mea, i-as as merge la 130 maxim constant mult timp si nu mai mult. Asta tinand cont de uzura motorului fara sa ma gandesc la consum.Laureate 1.5 Turbo Diesel Intercooler
Comment
Comment