Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vad ca nu a prins la "public" topicul asta. Pe alte forumuri s-au deschis astfel de topicuri care ii interesau pe multi si s-au inchis imediat... Dar aici unde ramane deschis vad ca nu intereseaza pe nimeni.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai noi care am fost si suntem interesati, am postat deja .. eu am spus ca ma abtin pana nu conduc logan .. 180 a fost viteza mea max la volan si 200 cu un prieten
      http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
      http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

cu loganul inca nu am incercat top speed, dar am mers in dreapta cu un golf 5 2.0fsi 150cp cu 215, se alerga ala cu un clio 2.0 16v si nu putea sa-l faca, a ajuns in spatele lui da de depasit nici nu se punea problema

Comment

eu am atins cu dci-ul meu 160 si o liniuta in bord,cred ca 162Km/h mai exact,si asta se intampla luna trecuta pe A2

Comment

Senzatie majora cu 40km/h mai mult nu ma lasa tata :d si bine imi face
            sigpic

Comment

dap...ce ti-e 40 fara permis...ce ti-e 140 ...tot dosar penal )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Dar nu lui ii face dosar penal.)
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

eu cu al meu dci de 65 cai am mers cu 160,dar cu un prieten,eu in dreapta a mers cu 170.pe dn1.dar pot spune ca de la 150 pana la 170 cam greu se ducea...dar s-a dus.
                  sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

pai cam asa se duce dci-ul,cam 160km/h maxim.

Comment

pe bord arata 180, aveam benzina carrera 100 de la OMV, navigatorul arata 172. o sa mai incerc odata figura si osa fac poze la bord si la navigator.
                      Last edited by dan.gutu; 12 May 2007, 23:21.
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Domnilor, exista 2 tipuri de viteza maxima, si anume:

Viteza maxima constructiva (cea declarata de constructor) reprezinta viteza maxima cu care poate rula automobilul in conditii de siguranta a motorului si a dinamicii.

Viteza maxima care se poate atinge cu respectiva masina inseamna viteza in momentul in care fortele de rezistenta la rulare (amintim aici rezistenta aerului si alte forte de frecare) devin egale cu forta efectiva de tractiune a masinii (pentru aceasta conteaza puterea motorului, etajarea raportului din cutia de viteza, greutatea). In general cam orice masina stock si in stare tehnica buna poate depasi viteza declarata de contructor cu ~5-10 km/h (reali). NU mai mult. Si asta pe suprafata de rulare perfect plana si fara influenta vantului! In cazul in care este ajutat de vant din spate si drum inclinat sau pe dyno, se poate merge pana ii este taiata alimentarea cu combustibil.

Comment

condus eu 185 logan ,skoda octavia 90 cai tdi 200 ca mai mult nu merge
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

cu logan Dci 170 si cu un Bmw 320 am mers cu 220 km

Comment

Despre mine nu pot sa zic nimic ca masina mea vine cam in doua zile dar am mers acum de curand de la Bucuresti la Alexandria cu un nene care mergea constant cu 160/h, logic unde se putea, nu in localitate. 1.5 70 de cai. Mi-a aratat ca masina lui merge si cu 180, nu mi-a venit sa cred cat de stabila e masina la orice viteza si era si ceva vant. (Varianta echipata complet). Oricum nu stiu cum se mai face ungerea la 160 constant, dupa parerea mea, i-as as merge la 130 maxim constant mult timp si nu mai mult. Asta tinand cont de uzura motorului fara sa ma gandesc la consum.
                              Laureate 1.5 Turbo Diesel Intercooler

Comment

@Goemon stai linistit ca merge super bine dci-ul la viteza aia constant,cei de la dacia zic ca e bine sa mergi constant cu maxim 140km/h.
                                Eu cand merg pe autostrada din 140 nu il scot,imi place cum fluiera turbina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google