La mine a trecut cu foarte putin acul de 190 si asta o singura data. Dar cu 190 am mers de mai multe ori. Am Logan 1.6 16V. Cu BMW 530xd am trecut cu mult de 200 dar sincer nu stiu exact cat pt ca eram pe un drum destul de ingust si cu ceva circulatie si nu mi-am permis luxul sa ma uit la vitezometru
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by blancNu prea are importanţă cat de rapid esti dar aş face un topic de genul "Câtă răbdare aveţi?" pentru că odată fiind plictisit am vrut să merg şi eu legal şi am ajuns la suuuuperperformanţa de a face 28 km în aproape 40 minute.
Şi de curiozitate a făcut cineva un calcul de genul Constanţa-Timişoara respectând regulile în vigoare cam în cât timp se face?
Sincer cred că-ţi trebuie 2 zile
Comment
-
Comment
-
cu i.5'ul meu de 65 de catari
am mers cu aprox 165 pe ,M5 (sau 3?..nu mai stiu) intre szeghet si budapesta.mai era ceva loc sub peadla dar nu am fortat'o , fiind prima data cand trecea de 130.turbina facea frumos dar mai tare se auzea vantul in oglinzi )
Grija la pasari(am luat una in grila fatsa la 100 si ceva si am stat o zi sa imi curatz radiatoru de pene )http://www.monitorulexpres.ro/arhiva..._rasturnat.jpg
Condu cu picioarele, nu cu capul....
Comment
-
logan 1,5 dci 70 cp - 145-150 ..ma depasise unul cu o dacie 1310 (cred ca era pe injectie)...nu am reusit sa-l prind si sa-l depasesc .... ca mi-am adus aminte ca am o familie care ma astepta acasa ;)
oricum sunt multumit de logan...nu e bmw ...dar nici caruta
Comment
-
Originally posted by grizonatuam o filmare cu un prieten cu un m5,nu spun nume....cu 330 pe dn1.tare,nu??
Comment
-
Neah, eu il vroiam p-asta de pe DN1...
Comment
Comment