Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine a trecut cu foarte putin acul de 190 si asta o singura data. Dar cu 190 am mers de mai multe ori. Am Logan 1.6 16V. Cu BMW 530xd am trecut cu mult de 200 dar sincer nu stiu exact cat pt ca eram pe un drum destul de ingust si cu ceva circulatie si nu mi-am permis luxul sa ma uit la vitezometru
    sigpic

Comment

1.5 Dci

Eu il am pe al meu 1.5 Laureate de doua zile. Nu am depasit 130 si nici nu am de gand ceva timp. Sunt profund impresionat oricum. Am mai avut masini.
      Laureate 1.5 Turbo Diesel Intercooler

Comment

Originally posted by blanc
        Nu prea are importanţă cat de rapid esti dar aş face un topic de genul "Câtă răbdare aveţi?" pentru că odată fiind plictisit am vrut să merg şi eu legal şi am ajuns la suuuuperperformanţa de a face 28 km în aproape 40 minute.
        Şi de curiozitate a făcut cineva un calcul de genul Constanţa-Timişoara respectând regulile în vigoare cam în cât timp se face?
        Sincer cred că-ţi trebuie 2 zile
        Am facut eu un calcul Oradea- Buzau= 12 ore, masina n-avea nici o mie de km si deabia aveam bani de benzina asa ca nu mi-am permis sa gresesc din cauza amenzilor.

Comment

150 km/h si mai era loc, dar drumul aglomerat
          http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

va rog sa scrieti viteza cu care ati condus nu cu cit ati mers cu altii in masina
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

120 km/h .... nu radeti, am de 2 luni masina )

Comment

cu i.5'ul meu de 65 de catari
                am mers cu aprox 165 pe ,M5 (sau 3?..nu mai stiu) intre szeghet si budapesta.mai era ceva loc sub peadla dar nu am fortat'o , fiind prima data cand trecea de 130.turbina facea frumos dar mai tare se auzea vantul in oglinzi )
                Grija la pasari(am luat una in grila fatsa la 100 si ceva si am stat o zi sa imi curatz radiatoru de pene )
                http://www.monitorulexpres.ro/arhiva..._rasturnat.jpg
                Condu cu picioarele, nu cu capul....

Comment

am mers cu golf 5 gti 30 edition cu 255 si mai era loc...senzatie....am o filmare cu un prieten cu un m5,nu spun nume....cu 330 pe dn1.tare,nu??

Comment

logan 1,5 dci 70 cp - 145-150 ..ma depasise unul cu o dacie 1310 (cred ca era pe injectie)...nu am reusit sa-l prind si sa-l depasesc .... ca mi-am adus aminte ca am o familie care ma astepta acasa ;)

oricum sunt multumit de logan...nu e bmw ...dar nici caruta

Comment

Originally posted by grizonatu
                      am o filmare cu un prieten cu un m5,nu spun nume....cu 330 pe dn1.tare,nu??
                      Filmul ca nu te credem...
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cauta pe youtube...gasesti destule )
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Neah, eu il vroiam p-asta de pe DN1...
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am filmarea dar chiar daka credeti sau nu....baiatul mi-e prieten si nu vrea publicitate...ma rog ...cine crede bine,cine nu...asta e!aaa era noapte si dak as trimite filmul,se vb pe romaneste.l-as fi postat cu placere dar nu eu am fost la volan

Comment

dupa ce fac un rodaj de vreo 10.000 km o sa incerc si eu sa vad ce poate Loganelul. Dar numai o data pe drum cat mai bun, singur in masina si fara nimic nici in fata nici in spate (masini pe drum ma refer).
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

140 pe A2. Loganul avea vreo 6000 km parcursi si soferul (adica eu) tot atata experienta. Era sotia in dreapta (pe post de limitator de viteza) ca i-as fi dat macar pana la 160... sau vedeam eu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google