Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

130 intre Zerind si Chisneu Cris pe DN 79 (Arad- Oradea). Depaseam 3 tiruri deoadata ca altfel nu mergeam asa tare (nici nu e grozav drumul si Loganul e inca in rodaj).
    sigpic

Comment

Eu sambata cand mergeam la Jimbolia, am mers pe ploaie cu 180 km/h constant cativa km buni (pana au aparut niste curbe mai serioase). Imi place cum arunca apa in spate...;)
      sigpic

Comment

tocmai ce am facut ieri un drum constanta-brasov si am reusit performanta sa ajung din cernavoda de unde incepe A2 pana la centura bucurestiului in 1 ora am plecat la 6 dimineata de acasa si la 8 fix eram pe centura bucurestiului.
        am mers cam la limita fiind singur in masina ca altfel nu mergeam asa,totusi am reusit si o poza sa fac desi nu era la viteza maxima dar pe acolo a stat acul tot drumul pe A2,iar pe DN1 am mers cam cu 120-130.
        Attached Files

Comment

Eu i-am dat 158- 160 maxim la 3500-3600 rpm pe A2, sunt mai mult ca sigur ca e limitata nu vrea sa se mai miste acul , nu trece de 3500-3600 rpm!
          Cu golful 4 lui taicamiu tdi pd 101cp am mers cu 195 km/h la 4300rpm!
          Dar este o cu totul alta senzatie. esti mult mai stapan pe masina, loganul topaie ca toate alea!

Dupa parerea mea componentele principale ce trebuiesc schimbate la un logan pt a avea performante bune sunt arcurile si amortizoarele, astea standard sunt mult prea moi! Si inalta masina mult prea mult, afecteaza stabilitatea si aerodinamica masini la viteze mari.

De abia astept sa strang ceva bani sa-i schimb amortizoarele si arcurile si sa-i fac cip tuning!

Bafta tuturor!

Comment

Cu viteza asta am mers eu sambata
            Attached Files
            sigpic

Comment

Originally posted by mareom
              Cu viteza asta am mers eu sambata
              esti cel mai rapid de pe forum,tu cand mergi mergi cam la limita cu masinuta

Comment

Doar ocazional merg asa. O sa mai incerc dupa ce-mi pun cipul si singur, pt ca atunci cand am facut poza asta eram cu inca 2 persoane in masina
                sigpic

Comment

mareom, o poza mai elocventa in care sa se vada si turometru ai? Nu ca nu te cred , dar al meu 1.4 nu vrea mai mult de 150

Comment

Al meu 1,4 a trecut de 150 si mai mergea pana la 170-175.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei , atunci al meu de ce nu vrea? Benzina carerra 95 de la OMV

Comment

Pai baga si tu de 99. Eu asa bag aproape de fiecare data. Si incearca sa schimbi vitezele la 4000-5000 rot/min, mai ales a 4-a.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
                          Pai baga si tu de 99. Eu asa bag aproape de fiecare data. Si incearca sa schimbi vitezele la 4000-5000 rot/min, mai ales a 4-a.
                          ai dreptate aici, conteaza si benzina ff mult, si eu am tot 1,4 si am mers max cu 172 eram pe E85 cu tata langa mine, drumul era destul de liber dar am dat de niste ridicaturi mici si masina incepuse sa sara ca un iepure si am redus viteza din panica )
                          ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

acum plec sa alimentez cu 99

Comment

eu am mers 160 cu a4a.e 1.4mpi.
                              ala de 16v merge sigur 200real cea ce inseamna ca nu are unde arata pe bord ar trebui sa arate plus eroarea vreo 220-230.
                              eu am ceasul de taxi care are constanta facuta de la borna la borna si arata viteza reala.adica pe bord am 60 dar real imi arata ceasul 54 km/h.

Comment

Chestia cu benzina cu cifra octanica mai mare nu e chiar asa cum pare.Nu stiu exact acum unde am citit, dar revin dupa ce gasesc. Ideea e ca la noi nu se simpte.In testul pe care l-am citit erau comparate 3 masini. un clio de 85 de cai, un golf de 150 si inca o masina de 250 de cai parca.
                                la clio nu s-a simtit nici o diferenta, golful a casticat 6-7 cai,iar masina de 250 a castigat vreo 15(?).
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google