Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

170 am prins cel mai moolt cu 1.5DCi 70cai .pe A2.chestia e ca eram 4 in mashina...acum nu jtiu dak se mai ducea sau nu...?

Comment

da atat aveam si eu cu 4 persoane si mergeam spre mare ,dar am lasat-o moale ca nu stiu ce seintampla ca imi vibra volanul foarte tare ,cred ca de la plumbi sau anvelope
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Ruffbobo
        170 am prins cel mai moolt cu 1.5DCi 70cai .pe A2.chestia e ca eram 4 in mashina...acum nu jtiu dak se mai ducea sau nu...?
        cam atata poate dci-ul stock de 70CP,si oricum pe gps daca ai in masina viteza reala e cu 10km/h mai putin decat ce ai tu in bord.

Comment

si la mine este cu 5 km /ora
          "cui nu-i place , valea"

Comment

Am incercat pe A2 sa iau 160 da era un bou cu un BMW care vorbea la hands-free si n-am reusit...insa pe DN 2A/E 60 am reusit sa si trec de 160...se uitau aia care dadeau la sapa, pe camp, la mine de parca eram avion
            :inlove:

Comment

pai si nu puteai sa-i faci cu flasurile sa se de-a la o parte ?
              "cui nu-i place , valea"

Comment

asta vara.in prima zi de cod rosu eram pe a2,veneam de la mare.eram 4 pers.si un copil plus bagaje la greu.pot spune ca am dat flash-uri la 2 BMW-uri,aveam 170.s-au dat la o parte,nu si-au pus mintea cu mine ca altfel....
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by BRUTUSANF
                  pai si nu puteai sa-i faci cu flasurile sa se de-a la o parte ?
                  Flash, claxon, nimic...
                  :inlove:

Comment

Originally posted by D-FENS
                    asta vara.in prima zi de cod rosu eram pe a2,veneam de la mare.eram 4 pers.si un copil plus bagaje la greu.pot spune ca am dat flash-uri la 2 BMW-uri,aveam 170.s-au dat la o parte,nu si-au pus mintea cu mine ca altfel....
                    Altadata cand te apuca nebunia(pe toti ne ia cateodata sa-i dam blana) lasa copilul acasa.. sincer acuma..
                    numar secundele

Comment

Nu te contrazic,ai perfecta dreptate,dar nu aveam pic de apa cu noi si pe a2 nu ai de unde lua apa nici sa te speli pe fata.Ma grabeam sa ajung cat mai repede in Bucuresti sa cumparam apa,in masina era cald nu am a.c.,a fost cam nasol.Recunosc ca nu am fost prea bine inspirat sa fac chestia asta.M-am invatat minte
                      Last edited by crististreulea; 8 October 2007, 08:20.

Comment

da d-fens cand ai copilul mergi tata mai incet canu este de gluma
                        nu stii ce se poate intampla
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

sunt de acord cu voi

Comment

Am ajuns cu a mea (1.4) la 170 pe bord (benzina de 95 petrom). Era un pic, doar un pic de vale...
                            Alta data o calc si nu se duce mai mult de 150, am observat ca daca o calci ca bou' intr-a 5-a, nu se duce, cel mai bine e sa o calci progresiv si neaparat in tr 4 lansata bine (pe la 4500 rot/min obligatoriu). Ma rog, e inca strans motorasu' (avea cam 5000 de km cand am ajuns la 170).
                            A lu' frate-meu se duce bine la 170( a ajuns si la 180, motor 1.4), are 60000 la bord si remapare.

Comment

si eu am mers cu 1.4 190km/k si cand m-am uitat pe geam am vazut un porc care zbura....
                              PS:am uitat sa zic ca masina avea turbina si mergeam la vale de 10 minute .....)

Comment

Originally posted by Jonivip
                                si eu am mers cu 1.4 190km/k si cand m-am uitat pe geam am vazut un porc care zbura....
                                PS:am uitat sa zic ca masina avea turbina si mergeam la vale de 10 minute .....)
                                si cand te-ai trezit era dimineata ,mda

ce turbina avea pe ea?
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google