170 am prins cel mai moolt cu 1.5DCi 70cai .pe A2.chestia e ca eram 4 in mashina...acum nu jtiu dak se mai ducea sau nu...?
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ruffbobo170 am prins cel mai moolt cu 1.5DCi 70cai .pe A2.chestia e ca eram 4 in mashina...acum nu jtiu dak se mai ducea sau nu...?
Comment
-
asta vara.in prima zi de cod rosu eram pe a2,veneam de la mare.eram 4 pers.si un copil plus bagaje la greu.pot spune ca am dat flash-uri la 2 BMW-uri,aveam 170.s-au dat la o parte,nu si-au pus mintea cu mine ca altfel....Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENSasta vara.in prima zi de cod rosu eram pe a2,veneam de la mare.eram 4 pers.si un copil plus bagaje la greu.pot spune ca am dat flash-uri la 2 BMW-uri,aveam 170.s-au dat la o parte,nu si-au pus mintea cu mine ca altfel....numar secundele
Comment
-
Nu te contrazic,ai perfecta dreptate,dar nu aveam pic de apa cu noi si pe a2 nu ai de unde lua apa nici sa te speli pe fata.Ma grabeam sa ajung cat mai repede in Bucuresti sa cumparam apa,in masina era cald nu am a.c.,a fost cam nasol.Recunosc ca nu am fost prea bine inspirat sa fac chestia asta.M-am invatat minteLast edited by crististreulea; 8 October 2007, 08:20.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Am ajuns cu a mea (1.4) la 170 pe bord (benzina de 95 petrom). Era un pic, doar un pic de vale...
Alta data o calc si nu se duce mai mult de 150, am observat ca daca o calci ca bou' intr-a 5-a, nu se duce, cel mai bine e sa o calci progresiv si neaparat in tr 4 lansata bine (pe la 4500 rot/min obligatoriu). Ma rog, e inca strans motorasu' (avea cam 5000 de km cand am ajuns la 170).
A lu' frate-meu se duce bine la 170( a ajuns si la 180, motor 1.4), are 60000 la bord si remapare.
Comment
-
Originally posted by Jonivipsi eu am mers cu 1.4 190km/k si cand m-am uitat pe geam am vazut un porc care zbura....
PS:am uitat sa zic ca masina avea turbina si mergeam la vale de 10 minute .....)
ce turbina avea pe ea?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment