Brutus frate nu vezi ca fac caterinca de Octavian_28 s-au nu citesti ce scrie pe forum decat ultimul topic ? si postezi in stilul tau caracteristic asa doar ca nu ai ce face acasa )
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu mi se pare normal sa faci caterinca ,ce te deranjaza stilul meu caracteristic ,mai vipule stai cuminte sa nu faci rujeola ,te crezi asa de important de nu mai are voie nimeni sa vb pe forum?
eu cred ca nu"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Mai Vip, pai de ce faci mai caterinca de mine? )
Nu ai vazut un Logan de 1.4 care sa mearga cu 170?
Toata treaba e sa nu va enervati.
PS: fac pariu ca pe autostrada (am sa ma duc la unguri ca e aproape sa vad) ajunge si la 180 (la vale...si cu vant din spate)
Cand schimb uleiu, am sa incerc sa mai prind viteza asta si sa-i fac si o poza...sau film.
Sa nu ne luam in ''serios'' la misto ca nu ne sta bine.Last edited by Octavian; 10 October 2007, 10:34.
Comment
-
Mai tare de 145 km/h nu am mers pana acum , dar cu prima ocazie pe autostrada infund pedala
Comment
-
Originally posted by 2fast4u192 ? cam mult totusi... vrem poza!!!
Comment
-
Nu e imposibil asa ceva.
La 192, ai cam 175-178 reali, cu putin vant din spate si putina panta ajungi la viteza asta, dat fiind faptul ca viteza maxima data de producator e de 168 km/h.
Comment
-
Inca n-a venit loganu si o sa mai dureze pana o sa pot baga un max, dar pun si eu maximele personale: 145 cu Ticozauru (0.8 6v) facea ca toate alea, era geometria praf, senzatii tari ) si 160 cu Aveo al prietenei (1.4 16v) l-am menajat ca n-avea decat 2000km pe bord. both cars
Comment
-
Originally posted by Dj MarioImi pare rau ca nu am putut sa fac poza ca sa arat dovada, ma duceam la pitesti cu un tovaras si am zis hai ma sa vad cat duce loganul asta de 70 de CP si i-am dat blana si s-a dus acul pana la 192.Dak mai am okazia cand ma duk pe autostrada la fel ii dau blana si fac si poza.M-am ofticat ca nu am facut poza, eram mirat de faptul ca a atins viteza asta impresionanta si nu m-am mai gandit la poza.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpEu nu am dus benzinarul meu niciodata mai sus de 190 pe ac...mi se pare imens 192 pt diesel...
Comment
Comment