Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Brutus frate nu vezi ca fac caterinca de Octavian_28 s-au nu citesti ce scrie pe forum decat ultimul topic ? si postezi in stilul tau caracteristic asa doar ca nu ai ce face acasa )

Comment

nu mi se pare normal sa faci caterinca ,ce te deranjaza stilul meu caracteristic ,mai vipule stai cuminte sa nu faci rujeola ,te crezi asa de important de nu mai are voie nimeni sa vb pe forum?
      eu cred ca nu
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Mai Vip, pai de ce faci mai caterinca de mine? )
        Nu ai vazut un Logan de 1.4 care sa mearga cu 170?
        Toata treaba e sa nu va enervati.
        PS: fac pariu ca pe autostrada (am sa ma duc la unguri ca e aproape sa vad) ajunge si la 180 (la vale...si cu vant din spate)
        Cand schimb uleiu, am sa incerc sa mai prind viteza asta si sa-i fac si o poza...sau film.
        Sa nu ne luam in ''serios'' la misto ca nu ne sta bine.
        Last edited by Octavian; 10 October 2007, 10:34.

Comment

Mai tare de 145 km/h nu am mers pana acum , dar cu prima ocazie pe autostrada infund pedala
          http://mitzah.labrute.fr/
          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

nu prea ai unde la noi.eu pot merge doar 150-160 cu a4a.merge 170 daca ti a4a pana inainte sa intrerupa si dai scurt 5.dar trebuie sa ai drum drept si liber pentru asta.
            la noi in ro nu va recomand.

Comment

Originally posted by miTzaH
              Mai tare de 145 km/h nu am mers pana acum , dar cu prima ocazie pe autostrada infund pedala
              cu motorul tau 1.6 mpi te duci cam 175km/h pe bord si daca ai rabdare cred ca o sa vezi un 180km/h in bord

Comment

Cand am persoane in masina nu trec de 140 dar cand sunt singur ii dau cat poate duce.

Comment

Am atins cu Golanul meu impresionanta viteza maxima de 192 de KM/H.Yo numesc o performanta la Logan 1.5 DCI 70 de CP.Nu am mai auzit pe nimeni sa mearga cu atata cu dieselu asta de 70 de CP .

Comment

192 ? cam mult totusi... vrem poza!!!

Comment

• Originally posted by 2fast4u
                      192 ? cam mult totusi... vrem poza!!!
                      Imi pare rau ca nu am putut sa fac poza ca sa arat dovada, ma duceam la pitesti cu un tovaras si am zis hai ma sa vad cat duce loganul asta de 70 de CP si i-am dat blana si s-a dus acul pana la 192.Dak mai am okazia cand ma duk pe autostrada la fel ii dau blana si fac si poza.M-am ofticat ca nu am facut poza, eram mirat de faptul ca a atins viteza asta impresionanta si nu m-am mai gandit la poza.

Comment

• Nu e imposibil asa ceva.
                        La 192, ai cam 175-178 reali, cu putin vant din spate si putina panta ajungi la viteza asta, dat fiind faptul ca viteza maxima data de producator e de 168 km/h.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Eu am mers cu 185 pe ceas cu dci-ul meu dar pe gps viteza e cu 10 Km mai mica . Am facut filmulet cu supernova unde aveam erori de la 3-4 Km/h la 50 Km/h
                          Last edited by Cristi_Xp; 22 October 2007, 04:38.

Comment

• Inca n-a venit loganu si o sa mai dureze pana o sa pot baga un max, dar pun si eu maximele personale: 145 cu Ticozauru (0.8 6v) facea ca toate alea, era geometria praf, senzatii tari ) si 160 cu Aveo al prietenei (1.4 16v) l-am menajat ca n-avea decat 2000km pe bord. both cars

Comment

• Originally posted by Dj Mario
                              Imi pare rau ca nu am putut sa fac poza ca sa arat dovada, ma duceam la pitesti cu un tovaras si am zis hai ma sa vad cat duce loganul asta de 70 de CP si i-am dat blana si s-a dus acul pana la 192.Dak mai am okazia cand ma duk pe autostrada la fel ii dau blana si fac si poza.M-am ofticat ca nu am facut poza, eram mirat de faptul ca a atins viteza asta impresionanta si nu m-am mai gandit la poza.
                              Eu nu am dus benzinarul meu niciodata mai sus de 190 pe ac...mi se pare imens 192 pt diesel...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp
                                Eu nu am dus benzinarul meu niciodata mai sus de 190 pe ac...mi se pare imens 192 pt diesel...
                                Am spus si m-ai zic inca o data imi pare rau ca nu am facut poza, dar eram mirat cat a putut sa i-a loganul 1.5 de 70 CP si nu m-ai mi-a dat prin cap de poza.Dak mai am okazia cu siguranta o sa fac si poza.Da te asigur ca si dieselu poate sa i-a lejer 180-190.Yo nush cum nu ai putut sa duci loganul pe benzina mai sus de 190, yo am fost cu un prieten de familie la munte, 3 insi in masina si am mers pe a1 cu 195-196 atata ii indica pe bord cu Logan 1.6.Deci faza e in felul urmator dak schimbi vitezele la cuplu maxim care poate sa il atinga masina cu siguranta obtii si viteza maxima a masinii.Astept sa mai ajung pe autostrada sa mai fac un test si o sa fac si poze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google