Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sinteti off topic! si eu de altfel
    @cristi_xp: tu ai cauciucuri reshapate si clar mai inalte. cele noi au profil, cele vechi erau linse, doar de acolo ai un plus de 1,5cm
    @suru: un cauciuc nou are 9mm inaltime, cele uzate aveau undeva la 2mm, deci si tu ai o difernta de 1,5cm de la nou la vechi, e normal.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• sal eu unu am mers cu un 1.6 nemodificat cu 197-198 km/h pe autostrada soarelui dar de la 185 pana la 197 am cam tras vreo 20km
      Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Asta pe ceas, real aveai cam 180 km/h.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• io cu golanu numa 150 km/h si cu SEAT IBIZA 160 dar o sa va mai zic dupa ce depasesc recordul.....) sau vreun stalp )dar nuj cand se va intampla ca nu prea mai imi place sa merg tare ........e riscant rau ;)
          sigpic

Comment

• cat ati mers in a3a ?ma intereseaza deoarece vbeam cu cineva pe tema asta.
            eu cred ca am mers 130 cu 1.4 mpi.

Comment

• cu dci-ul meu in a 3-a cam 120km/h e maxim

Comment

• Io daca imi amintesc bine in a 3-a decupleaza la 125-127km/h
                ...de doi lei :p

Comment

• la solenza am mers cu 130 si statea acolo acul ca sa plafonat.
                  cu loganul am skimbat imediat inainte sa ajunga la plafonare dar mi sa parut ca am atins 130.
                  as fi curios un 16valve

Comment

• Uite filmu cu 1,6

Comment

• Aici am vrut defapt sa vad unde taie injectia (si cat se duce pe tr 2). Deci daca esti ''consecvent'', cele 13 sec (la 1.4) sunt reale 0-100 km/h.

PS: parca spunea cineva ca la diesel tr.3 merge dusa la 120...chiar vreau sa vad asta. Deci nu spun ca nu merge...dar as vrea sa vad.
                      LE: da, Supercar. Baga un clip sa vedem.
                      Last edited by Octavian; 2 December 2007, 23:02.

Comment

• fara frica datii in gura
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• OMG!!! Deci normal...la tine se duce dupa 6000 (si eu vreau)...Si ultima data cand am vazut eu parca aveai peste 60000 km la bord si merge ''ceas''. Ai vreun ulei special? Nu spun cum ''fuge'', dar mi-ar place si mie sa o vad dupa 6000...

Comment

• La intrare in TM (dinspre Arad) , 160 fara mare efort, sincer.

Comment

• 189-190Km/h cu un Opel Omega A, pe drumul dintre Roman si Piatra Neamt, shi cu loganul, 1.4 Mpi, 173 (aprox), pe bord, pe DN1, intre Campina si Ploiesti. Cred ca mai mergea, dar incepuse sa trepideze usor, shi am lasat-o mai moale.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                                OMG!!! Deci normal...la tine se duce dupa 6000 (si eu vreau)...Si ultima data cand am vazut eu parca aveai peste 60000 km la bord si merge ''ceas''. Ai vreun ulei special? Nu spun cum ''fuge'', dar mi-ar place si mie sa o vad dupa 6000...
                                cind vii prima data in tm suna si te vei da cu ea
                                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google