Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gionik
    189-190Km/h cu un Opel Omega A, pe drumul dintre Roman si Piatra Neamt, shi cu loganul, 1.4 Mpi, 173 (aprox), pe bord, pe DN1, intre Campina si Ploiesti. Cred ca mai mergea, dar incepuse sa trepideze usor, shi am lasat-o mai moale.
    al meu are 2 ani si la 160 e ata nu trepideaza nimic.
    daca trepideaza a sarit cineva borduri cu ea sau liniile de tren

Comment

• eu cand veneam de la intalnirea nationala pe A2 ma depasit un mcv si vream sa vad si eu ce motor avea ca nu apucasem si l-am ajuns din urma si constatat cu placere ca avea un dci cu I-ul rosu si numere rosii la masina(deci inca in rodaj banuiesc),din pacate nu am putut tine pasul cu el ca mergea numai cu 170 constant si dupa ce l-am depasit de vreo 2 ori m-am lasat la 110 ca vream sa imi ajunga motorina pana acasa
      Last edited by SUPERCAR; 4 December 2007, 01:24.

Comment

• eu am mers cu al meu logan 1,5DCI...cu 175 pe autostrada soarelui ....mai mult sincer nu ia ..am mers cu aceleratia la podea cateva zeci de minute bune ..am facut autostrada in aproximativ 50min

Comment

• Originally posted by suru
          al meu are 2 ani si la 160 e ata nu trepideaza nimic.
          daca trepideaza a sarit cineva borduri cu ea sau liniile de tren
          Si al meu are 2 ani, doar 55.000 Km, cauciucuri originale, shi o troncaneala pe fatza ;)) asa ca ori s-au mai strambat cauciucurile, ori ie de la troncaneala aia (pare un capat de bara ceva, dar nu am ajuns inca la service cu ea), cert ie ca incepe sa trepideze nitzel dupa 160.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Jonivip
            eu am mers cu al meu logan 1,5DCI...cu 175 pe autostrada soarelui ....mai mult sincer nu ia ..am mers cu aceleratia la podea cateva zeci de minute bune ..am facut autostrada in aproximativ 50min
            cand o sa ii faci remaparea o sa vezi cum se duce acul la 200km/h in bord,real cred ca va fi in jur de 185,dar oricum tot e o crestere.

Comment

• M-am intors de la nationala cu top speed 150 pe DN1, a fost destul de liber, acum astept pozele de la camere ) ...

supercar ... imi pare rau ca nu ti-am cerut masina o tura, sa vad cam ce diferenta de putere este (simt ca am nevoie de ceva mai multi cp, mcv stoc ia 100km/h in 17sec)

Comment

• Cum sa ia 0-100/h in 17 sec???

Comment

• Originally posted by CAnnabYS
                  supercar ... imi pare rau ca nu ti-am cerut masina o tura, sa vad cam ce diferenta de putere este (simt ca am nevoie de ceva mai multi cp, mcv stoc ia 100km/h in 17sec)
                  data viitoare o sa te plimbi

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                    Cum sa ia 0-100/h in 17 sec???
                    De fapt sunt 17"70.
                    Last edited by andrei; 5 December 2007, 16:51.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Poi bine o zis omu cum sa ia in 17, ca stia el ca i vb de mai mult

Comment

• Originally posted by mishu_wrc
                        Io daca imi amintesc bine in a 3-a decupleaza la 125-127km/h
                        in seara asta i-am dat si eu la benzinarul 1.4 in oras maxim in treapta 3 sa vad cat duce si sa dus putin peste 120km/h si de acolo intra limitarea,deci cam asta e maxim pentru 1.4...poate ca 1.6 se duce mai mult.

Comment

• Pai duce mai mult ca este alta cutie ,la 1.4 este cea de pe clio si pe 1.6 este cea de pe megan sunt cupluri diferite
                          "cromul este placerea mea"
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• 1.6 la 120 in tr 3 are 6000rpm, din cate stiu e aceeasi cutie , difera doar un pic rapoartele, dar si finalul, deci per ansamblu are exact aceeasi reductie cutia jh1 cu jh3. pe scurt, nici 1.6 nu poate mai mult. numa in tr 5 poate ceva mai mult, si aia nu din cauza cutiei, ci din cauza a 15Nm cuplu in plus. oricum nici 1.6 nu ajunge la turatia maxima in tr 5
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu deobicei merg cu 150-160.
                              Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

• maxim 190 am reusit sa ajung dar nu am facuto nici o data intentionat sa vad cat merge ....am un film cu ceva filmat la 180 cand am trecut prin granita germania-austria fara sa opresc ;)) si cu politia dupa mine iam dus vreo 15 km dupa mine
                                Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google