Cat esti de rapid?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am avut ocazia sa merg maxim cu fetita mea cu 170km/h circa 15 secunde pe autostrada ... si am batut odata atuostrada toata (bucuresti-pitesti) cu 140 - 160 (am decat 8500km deci nu foarte multe drumuri in afara) ... cert este ca la vara cand va fi frumos si cald am sa ii dau si eu fetitei mele odata 190km/h(cred ca ajunge la viteze de genul stock cum este ea) sa vad cum se simte. Stock cum este masina mea sta bine pe sosea numai ca "danseaza" la un hop ceva. Oricum cu viteza nu e de joaca si ma bucur ca nu "sufar" de teribilism.
    sigpic
    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by tezeu View Post
      Am avut ocazia sa merg maxim cu fetita mea cu 170km/h circa 15 secunde pe autostrada ... si am batut odata atuostrada toata (bucuresti-pitesti) cu 140 - 160 (am decat 8500km deci nu foarte multe drumuri in afara) ... cert este ca la vara cand va fi frumos si cald am sa ii dau si eu fetitei mele odata 190km/h(cred ca ajunge la viteze de genul stock cum este ea) sa vad cum se simte. Stock cum este masina mea sta bine pe sosea numai ca "danseaza" la un hop ceva. Oricum cu viteza nu e de joaca si ma bucur ca nu "sufar" de teribilism.
      Eu n-am reusit sa ajung cu acul la 190km/h. Era foarte aproape,dar nu acolo. Am vazut pe cineva pe youtube care a trecut de 200km/h cu un logan 16v, dar avea un mertan in fata.Nu stiu cu cat ii reducea asta apasarea aerodinamica sau avea si limitarea de 6000rpm scoasa,dar tipul ajunsese q acul vitezometrului la capat.Sunt curios dac reuseste a ta sa traga mai tare.Cand am mers eu,era soare si din cate am simtit nu aveam vant din fata.

Poza se vede asa pentru ca este facuta practic poza la filmulet pe monitor, si se vede rata de refresh.Filmuletul este mai lung,il voi posta si pe el cand voi decupa doar parte care intereseaza aici
      Attached Files
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• al meu este 1.5 dci 65cp si a prins 185 km/h(conducea fratemiu) http://www.youtube.com/watch?v=3vWJxpYl5DM

Comment

• maxim iam dat 155 (nu radeti ) 4 insi in ia +bagaje. =dar mai mergea=

Comment

• Ia-o si tu mai usor ca dupa avatar cam duci lipsa de experienta.
            numar secundele

Comment

• Originally posted by mdi_pro View Post
              asta are o tr in plus dupa a cincea)
              .... nenea KeanuRev sa ne spui si noua cand dai a sasea ce se intampla te rugam frumos...

PS: Oare are masina? .... are permis?
              Maretia dumneavoastra ma scuzati ca v-am deranjat cu o greseala omeneasca da cred ca mai multi km am cu camionul decat ai tu in viata.
              era o simpla greseala si de fapt nici nu era vorba de o treapta a 6 a...
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

• Nu inteleg???

Originally posted by dukone View Post
                maxim iam dat 155 (nu radeti ) 4 insi in ia +bagaje. =dar mai mergea=
                Dc nu radeti???? ce ai vrut sa zici??

Comment

• Originally posted by dukone View Post
                  maxim iam dat 155 (nu radeti ) 4 insi in ia +bagaje. =dar mai mergea=
                  pai si ce vroiai mai mult...totusi vad ca ai un 1.4 ,asta nu e motor sa traga,mai ales cu masina incarcata.

Comment

• 220 km/h dar nu cu loganul (vw pasat 4 motion motor 2l Ramnicu sarat - Buzau)

Comment

• eu i-am dat 175 la golanelul meu....singur in masina........in caz ca muream sa mor doar eu....)).....era maximum...tremura toata.....ma luase un pic frica,dar am vrut sa vad cat poate......nu am apucat sa fac poza pt ca eram concentrat sa tin de volan........dar cu urm ocazie am sa fac si o poza....
                      ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• hmh cea mai mare viteza cu care am fost eu .. sa conduc eu ma refer a fost 80 cu loganu` si cam 98 cu cea de la scoala de soferi (opel astra din 93) si astea fiind spuse fara permis m-am dus .. :|
                        Its just a car ...

Comment

• 248 cu Audi A6 din 2004 >> autostrada PITESTI - BUCURESTI
                          sigpic

Comment

• 160 pe dn1 de la otopeni pana la intrarea in corbeanca!(dupa aia am lasat-o moale ca mai erau 2 masini in spatele meu care incercau sa se tina dupa mine,un logan 1.4 si un clio)
                            Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• maxim pana acum 150, dar e inca in rodaj si nu am vrut sa o fortez mai tare. In general vitezele cele mai mari 130-150 le am cand depasesc coloanele (pe rutele Arad - Timisoara si Arad - Nadlac). Pe valea Muresului (Arad - Deva maximul a fost 140). Astept vara cand o sa "fug" pana la mare sa vad cum fuge pe autostrada. Problema o sa fie ca e vorba de 2 persoane adulte (eu mai putin adul - 45 kg ) si doi copii + o tona de bagaje. Dar tot o sa o calc putin.
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• 175 cu lowgunul
                                210 cu megunul... dar numai pt scurt timp(lipsa de cursj si experienta)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google