Am avut ocazia sa merg maxim cu fetita mea cu 170km/h circa 15 secunde pe autostrada ... si am batut odata atuostrada toata (bucuresti-pitesti) cu 140 - 160 (am decat 8500km deci nu foarte multe drumuri in afara) ... cert este ca la vara cand va fi frumos si cald am sa ii dau si eu fetitei mele odata 190km/h(cred ca ajunge la viteze de genul stock cum este ea) sa vad cum se simte. Stock cum este masina mea sta bine pe sosea numai ca "danseaza" la un hop ceva. Oricum cu viteza nu e de joaca si ma bucur ca nu "sufar" de teribilism.
Cat esti de rapid?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tezeu View PostAm avut ocazia sa merg maxim cu fetita mea cu 170km/h circa 15 secunde pe autostrada ... si am batut odata atuostrada toata (bucuresti-pitesti) cu 140 - 160 (am decat 8500km deci nu foarte multe drumuri in afara) ... cert este ca la vara cand va fi frumos si cald am sa ii dau si eu fetitei mele odata 190km/h(cred ca ajunge la viteze de genul stock cum este ea) sa vad cum se simte. Stock cum este masina mea sta bine pe sosea numai ca "danseaza" la un hop ceva. Oricum cu viteza nu e de joaca si ma bucur ca nu "sufar" de teribilism.
Poza se vede asa pentru ca este facuta practic poza la filmulet pe monitor, si se vede rata de refresh.Filmuletul este mai lung,il voi posta si pe el cand voi decupa doar parte care intereseaza aiciAttached FilesIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by mdi_pro View Postasta are o tr in plus dupa a cincea)
.... nenea KeanuRev sa ne spui si noua cand dai a sasea ce se intampla te rugam frumos...
PS: Oare are masina? .... are permis?
era o simpla greseala si de fapt nici nu era vorba de o treapta a 6 a...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu i-am dat 175 la golanelul meu....singur in masina........in caz ca muream sa mor doar eu....)).....era maximum...tremura toata.....ma luase un pic frica,dar am vrut sa vad cat poate......nu am apucat sa fac poza pt ca eram concentrat sa tin de volan........dar cu urm ocazie am sa fac si o poza....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
160 pe dn1 de la otopeni pana la intrarea in corbeanca!(dupa aia am lasat-o moale ca mai erau 2 masini in spatele meu care incercau sa se tina dupa mine,un logan 1.4 si un clio)Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
maxim pana acum 150, dar e inca in rodaj si nu am vrut sa o fortez mai tare. In general vitezele cele mai mari 130-150 le am cand depasesc coloanele (pe rutele Arad - Timisoara si Arad - Nadlac). Pe valea Muresului (Arad - Deva maximul a fost 140). Astept vara cand o sa "fug" pana la mare sa vad cum fuge pe autostrada. Problema o sa fie ca e vorba de 2 persoane adulte (eu mai putin adul - 45 kg ) si doi copii + o tona de bagaje. Dar tot o sa o calc putin.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment